Jucătorii de la CS U Craiova motivați cu prime generoase înaintea derby-ului din Gruia: “Mergem la Cluj să răpunem bestia”

Jucătorii de la CS U Craiova motivați cu prime generoase înaintea derby-ului din Gruia: “Mergem la Cluj să răpunem bestia”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Oltenia a devenit principala contracandidată la titlu a CFR-ului și speră să îi detroneze pe ”feroviari” de pe prima poziție din Liga 1.

Cu FCSB la nouă puncte distanță de poziția de lider, pare că lupta la titlu în acest an se va da între clujeni și craioveni. Cele două formații urmează să dispute chiar meciul direct, iar oltenii sosesc cu speranțe mari în Gruia, motivați și cu prime importante din partea conducerii.

“Mergem la Cluj cu gândul de a răpune bestia, CFR-ul e bau-baul campionatului. La noi la club sunt prime extrem de generoase și pentru meciul acesta, la fel cum se întâmplă după orice victorie”, a declarat patronul Craiovei, Mihai Rotaru la Digisport. 

CFR Cluj ocupă prima poziție în Liga 1, cu 36 de puncte, fiind urmați de CS U Craiova, la patru lungimi în urmă. Derby-ul dintre cele două echipe se va disputa duminică, de la ora 20:00, pe arena din Gruia.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza