Jucătorii Sănătății Cluj, gața să îi “viruseze” pe puștii lui Hagi: “Vom încerca să facem spectacol”

Jucătorii Sănătății Cluj, gața să îi “viruseze” pe puștii lui Hagi: “Vom încerca să facem spectacol”

Formația clujeană din cel de-al treilea eșalon valoric al fotbalului românesc e gata pentru duelul din Cupa României, împotriva deținătoarei trofeului, Viitorul Constanța.

Echipa care a reușit mai multe surprize în Cupa României e gata de un nou duel de foc. De-a lungul timpului, “Virușii verzi” au înfruntat FCSB sau Dinamo și au reușit să elimine UTA, iar acum dau peste Viitorul lui Hagi. Clujenii nu au emoții înaintea duelului cu echipa de la malul mării și promit să facă spectacol pe Cluj Arena. Din lotul echipei fac parte jucători cu sute de meciuri în Liga 1, precum Ionuț Rada, Raul Ciupe, Cosmin Tilincă sau Dan Roman. 

„Atmosfera este bună, ne bucurăm că am reușit să aducem la Cluj deținătoarea trofeului. Băieții sunt pregătiți și ne dorim foarte mult să ne ridicăm la nivelul celor de la Viitorul. Întâlnim o echipă foarte bună, cu jucători talentați care joacă fotbal cu adevărat.

Eu am petrecut șase luni foarte frumoase acolo, m-am bucurat de fotbal. Pentru mine e un meci normal și mă bucur că avem ocazia să jucăm împotriva unei echipe bune din Liga 1. Avem jucători cu experiență, care au jucat în Liga 1, în Europa League și chiar în Champions League și sper că asta să se vadă în timpul jocului”, a spus Raul Ciupe.

La rândul său, Ionuț Rada a prefațat partida. “Este un meci special pentru noi toți. Sunt mulți jucători care vor să joace din nou împotriva unei echipe din Liga 1 și mai ales împotriva câștigătoarei Cupei de anul trecut. Cu toții așteptăm acest meci. Va fi o aprtidă de văzut, așteptăm cât mai mulți oameni la stadion. Nu va fi ușor, însă vom încerca să oferim un spectacol frumos.

A trecut ceva timp de când nu am mai evoluat contra unor formații din LIga 1. Va fi o emoție ca și le debut și sper să fie totul ok. Viitorul ne-a obișnuit cu un juoc foarte bun, cu jucători tehnici, știm ceea ce face acolo Hagi”, a declarat Rada.

Tehnicianul echipei, Csaba Kis, a vorbit despre duelul cu Hagi. “Să sperăm că băieții vor fi bine la ora jocului. Noi ne pregătim de mult pentru un asrtfel de meci. Îl așteptăm cu nerăndare, va fi un joc deschis, ca și toate celelalte din Cupa României. Vom încerca să facem spectacol și în teren și în tribună. Viitorul Constanța e un club super profesionist, cu jucători foarte bine pregătiți, talentați și sper să ne ridicăm la nivelul așteptărilor noastre”, a spus Kis.

Și patronul echipei, Aurelian Ghișa ar putea evolua împotriva puținlor lui Hagi. “Acest meci este o mare provocare pentru noi, în primul rând petnru că vom juca împotriva deținătoarei trofeului. Pe de altă parte, întâlnim echipa care are cel mai omogen lot, are în spate Academia și un întreg univers fotbalistic.

Va fi o provocare, în special pentru tineri. Viitorul este un model, ar trebui luat în seamă și de alte echipe care își port permite acest lucru. La nivelul Ligii a 3-a sau la nivelul echipei noastre ne bucurăm că avem câțiva junior valoroși pe care să îi promovăm alături de jucători experimentați”, a precizat Ghișa.

Partida dintre Sănătatea Cluj și Viitorul Constanța se va disputa joi, 26 septembrie, de la ora 16:00, pe Cluj Arena.

Comenteaza