Jucătorii Universității Cluj, concentrați înaintea derby-ului cu Sportul Snagov: “Singura noastră opțiune este victoria”

Jucătorii Universității Cluj, concentrați înaintea derby-ului cu Sportul Snagov: “Singura noastră opțiune este victoria”
| Foto: Silviu Cristea/fcuniversitateacluj.ro

Clujenii speră la o victorie pe terenul uneia dintre principalele contracandidate la promovarea în prima ligă.

După numirea lui Mircea Cojocaru pe banca “Șepcilor roșii” formația a crescut în joc, iar în ultimele trei etape de campionat a înscri de 11 ori și nu a primit niciun gol. “Studenții” speră ca forma bună să continue și împotriva Sportului Snagov, formație ce întâmpină probleme financiare, iar jucătorii refuză să se antreneze.

Alexandru Coman a prefațat partida, care se va disputa la Ghermănești. “Avem un moral foarte bun, după cele două victorii cu UTA și Clinceni. Avem speranțe că vom face un meci bun și chiar vom câștiga. Nu știu cât de adevărate sunt zvonurile despre problemele financiare, pe noi nu ne interesează acest subiect, noi mergem să ne facem jocul și să luăm cele trei puncte. Avem multă încredere în noi și jucăm de plăcere”, a declarat fundașul clujenilor.

Golgheterul Cristian Gavra nu concepe alt rezultat decât victoria, împotriva Sportului Snagov. “Ne așteaptă un meci foarte important la Snagov, jucăm cu o echipă care a fost în fruntea clasamentului tot campionatul. E un meci greu, în care singura noastră opțiune este victoria. Nu știm ce se întâmplă exact la ei la echipă, dar eu cred că vor intra pe teren motivați să facă un meci bun și ne vor pune probleme. Noi muncim la antrenamente și trebuie să câștigăm neapărat.

Am auzit și eu că terenul va fi rău, dar și la Constanța a fost rău, dar ne-am adaptat și am câștigat categoric. Echipa mă ajută foarte mult să marchez, sper să continui tot așa și sper să promovăm. Cred că dacă vom câștiga și cu Snagovul putem termina pe primul loc în acest an”, a precizat atacantul.

Universitatea Cluj ocupă locul al patrulea în Liga a 2-a, cu 33 de puncte. Partida împotriva Sportului Snagov va avea loc duminică, de la ora 11:00.

 

 

Comenteaza