Video Jucătorii Universității Cluj, mesaj la aniversarea a 104 ani ai clubului. Ce spun Mitrea, Filip sau Chipciu

Jucătorii Universității Cluj, mesaj la aniversarea a 104 ani ai clubului. Ce spun Mitrea, Filip sau Chipciu
| Foto: FC Universitatea Cluj

Mai mulți fotbaliști ai echipei clujene au vorbit despre ce înseamnă clubul pentru ei și au transmis un mesaj care să onoreze momentul aniversar.

Joi, 23 noiembrie, Universitatea Cluj a împlinit 104 ani. Printre cei care au marcat momentul aniversar s-au numărat și actualii jucători, care au transmis o serie de gânduri în legătură cu însemnătatea clubului și au vorbit despre ceea ce reprezintă "U".

Bogdan Mitrea

"U Cluj înseamnă echipa copliăriei mele, echipa mea de suflet. E echipa la care am început fotbalul și echipa care îmi va rămâne mereu în suflet. Oamenii să iubească necondiționat echipa, să fie alături de echipă orice ar fi. Cine iubește U Cluj, iubește pur și simplu"

Alex Chipciu

"104 ani sunt foarte mulți, e un lucru îmbucurător. Încurajez echipele care au istorie în spate și mulți ani să revină în prima ligă. La o astfel de echipă, cu tradiție, lucrurile stau total diferit față de o echipă fără tradiție.

Indiferent de banii pe care îi câștigi, performanțele pe care le ai, aici când câștigi te simți împlinit pentru că știi că ai o grămadă de oameni în spate și o istorie de atăția ani.

La mulți ani și încă 104 ani! Noi nu o să îi mai prindem, dar generațiile care vor urma să onoreze clubul și să îl ducă la rezultate cât mai bune, așa cum încercăm și noi"

Ioan Filip

"Am revenit cu promovarea istorică. Au fost momente senzaționale, mă bucur că fac parte din istoria clubului. Îmi doresc să joace cât mai mult în Liga 1 și sperăm să putem aduce trofee pentru fani, asta e cel mai important"

Marco Fossati

"La mulți ani! Toate gândurile bune către club și ai săi 104 ani. Haide U!"

Elvis Manu

"Sper să ne revedem pe stadion pentru a sărbători din nou"

Kevin Doukoure

"Pentru fani, pentru staff pentru toată lumea, la mulți ani!"

Lucas Masoero

"Familiei U Cluj, 104 ani fericiți, vă mulțumesc că m-ați făcut să fac parte din această mare echipă. Vă doresc, alături de toți colegii mei, mult succes în viitorul apropiat! Haide U!"

Comenteaza