Jucătorii Universității Cluj, motivați după eșecul de la Craiova: "Sper să arătăm că a fost doar un accident"

Jucătorii Universității Cluj, motivați după eșecul de la Craiova: "Sper să arătăm că a fost doar un accident"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Experimentatul mijlocaș al echipei clujene, Ioan Filip, a dezvăluit cum a fost trăită în vestiar săptămâna de după meciul cu FC U 1948.

Învinși cu 5-0 în Oltenia, "studenții" speră să își ia revanșa în fața celor de la CS Mioveni și să obțină trei puncte importante. Ioan Filip, unul dintre liderii vestiarului Universității Cluj, a recunoscut că eșecul din runda precedentă i-a afectat pe el și pe colegii săi, dar toți își doresc să aibă o prestație cu totul diferită în partida ce se va juca la Mediaș.

"Întâlnim o echipă care a schimbat mulți jucători, a schimbat antrenorul. Vin după 7 puncte în 3 meciuri. Noi am avut două jocuri foarte bune pe Cluj Arena, după care am mers la Craiova și ne-am făcut de rușine. Sper să avem orgoliul ca vineri să arătăm mult mai bine și să arătăm că a fost doar un accident.

Trebuia să simțim că avem o zi proastă, să stăm mai bine în teren. Dacă reușeam să marcăm un gol, moralul nostru nu era atât de pătat. Dar până la urmă e urmă că am arătat așa, asta a fost cel mai frustrant. Toți eram încrezători, spuneam că merge să câștigăm și am fost de nerecunoscut.

A fost o săptămână grea. Timpul trece, etapele se scurg, suntem pe loc de baraj, dar nu mai vrem să dăm încă unul ca anul trecut. Chiar dacă a fost un baraj fericit pentru noi. Mioveni e o echipă care nu are nimic de pierdut, nu cedează, e ultima lor șansă.

Jocul lor e cu minge lungă, cu bătaie, cu atitudine bună. Noi trebuie să ne revenim cumva. Suntem răniți și vrem să arătăm că nu merităm locul din clasament. Ne dorim mai mult", a declarat mijlocașul.

Universitatea Cluj și CS Mioveni se vor întâlni la Mediaș vineri, 10 februarie, de la 17:00.

Comenteaza