Jucătorii Universității Cluj, pregătiți de duelul cu FC Argeș: “Jucăm acasă, trebuie să obținem victoria”

Jucătorii Universității Cluj, pregătiți de duelul cu FC Argeș: “Jucăm acasă, trebuie să obținem victoria”
| Foto: Cristi Cosma/fcuniversitateacluj.ro

După cinci victorii consecutive cu Bogdan Lobonț pe bancă, “studenții” primesc vizita unei formații care nu trece prin cea mai bună perioadă a sezonului, iar fotbaliștii clujeni sunt încrezători ca pot obține cele trei puncte.

Clasați pe locul al doilea în clasament și cu 18 meciuri fără înfrângere în campionat, “Șepcile roșii” se pregătesc de partida cu FC Argeș. De consemnat este faptul că piteștenii sunt ultimii adversari în fața cărora a cedat echipa clujeană în Liga a 2-a, cu mai bine de șase luni în urmă. Fotbaliștii Universității Cluj speră să continue seria bună de rezultate și să obțină un succes în fața formației pregătite de Emil Săndoi.

Dorin Goga a prefațat partida cu piteștenii. “Jucăm acasă, trebuie să obținem victoria. Suntem la mâna noastră și trebuie să învingem în toate meciurile. Am mai spus de multe ori, nu îmi place să văd la televizor meciuri de Liga 1 cu 10 spectatori. Lumea trebuie să vină la stadion, să vadă meciuri frumoase.

Toate echipele își dau viața împotriva noastră și își doresc foarte mult victoria, dar important e ceea ce facem noi. Trebuie să menținem această formă bună pe care o avem. Mi-a dori să fie plin stadionul, e ceea ce aștepți când devii fotbalist. Echipele de tradiție sunt mereu iubite și normal ar fi să fie ambele echipe în prima ligă”, a declarat căpitanul clujenilor.

Cosmin Dur-Bozoancă crede că partida cu FC Argeș va fi una dificilă, dar e optimist. “Va fi un meci greu, asta e clar. Orice echipă care vine aici, vine să joace, nimeni nu are nimic de pierdut. După meciul de la Bacău am fost bucuros că am putut să îmi ajut echipa și am câștigat cele trei puncte. Am de învățat foarte multe de la Bogdan Lobonț și de la Călin Albuț, nu e o presiune în plus pentru mine. Bogdan Lobonț îmi spune să fiu mereu pozitiv și mi-a dat foarte multă încredere”, a spus portarul.

Goalkeeper-ul împrumutat de la Viitorul și-a exprimat public dorința de a rămâne la Universitatea Cluj și după încheierea actualului sezon. “Eu îmi doresc să rămân aici, dar sunt lucruri care nu depind 100% de mine. Vom vedea în vară ce se va întâmpla. După ce vom promova și vom fi în Liga 1, vom vedea. Mă simt foarte bine aici, îmi place orașul, îmi plac suporterii, colectivul e unul foarte bun”, a precizat Dur-Bozoancă.

Întâlnirea dintre Universitatea Cluj și FC Argeș, din etapa cu numărul 26, din Liga a 2-a este programată duminică, 24 martie, de la ora 20:00, pe Cluj Arena.

Comenteaza