Jucătorii Universității Cluj, pregătiți de meciul cu Petrolul. “Situația e grea, dar trebuie să o acceptăm și să facem lucrurile cât mai simplu și cât mai bine”

Jucătorii Universității Cluj, pregătiți de meciul cu Petrolul. “Situația e grea, dar trebuie să o acceptăm și să facem lucrurile cât mai simplu și cât mai bine”
| Foto: Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

Fotbaliștii formației clujene ocupă penultima poziție în clasamentul Ligii 2, iar următorul adversar cu care se vor duela este Petrolul Ploiești, echipă ce se anunța una dintre rivalele la promovare pentru “Șepcile roșii”.

După un start dezastruos de campionat, cu cinci înfrângeri în primele șase etape, Universitatea Cluj a ajuns mai aproape de Liga 3 decât de elita fotbalului românesc. Echipa clujeană se confruntă cu probleme serioase de lot, dar și cu lipsa de atitudine a fotbaliștilor. Totuși, jucătorii sunt încrezători ca vor reuși să se redreseze și să iasă din zona fierbinte a clasamentului.

“Cu siguranță meciul cu Petrolul rămâne un derby, dar situația din clasament nu o arată. Totuși, nu asta e fața noastră, chiar dacă am pierdut cinci meciuri în acest sezon. Avem probleme de lot, dar și cu acest lot ar trebui să câștigăm fiecare meci. Nu va fi ușor, dar la Călărași s-au văzut îmbunătățiri în joc. Au fost și schimbări în atitudinea noastră, am reușit câteva contraatacuri bune. Suntem obligați să câștigăm cu Petrolul; cu siguranță asta ne dorim cu toții”, a declarat George Florescu.

La rândul său, Dorin Goga a vorbit despre situația echipei. “Eu mă bucur că ne întoarcem acasă, am jucat la Târgu-Mureș, fără spectatori. Asta e situația, dar noi trebuie să avem liniște și răbdare. Situația e grea, e urâtă, nu se aștepta nimeni după ce anul trecut ne-am bătut la promovare. Trebuie să o acceptăm și să facem lucrurile cât mai simplu și cât mai bine. Eu am o contractură, dar cred că în maximum șapte zile ar trebui să fiu în teren”, a spus Goga.

Tânărul Tudor Telcean și-a completat colegii mai experimentați. “Este o situație foarte grea, nu se aștepta nimeni să fim aici. Luăm totul pas cu pas și sperăm să câștigăm următorul meci. Sperăm să câștigăm și meciurile din Cupă și să ajungem cât mai sus”, a precizat fundașul.

Derby-ul dintre Universitatea și Petrolul Ploiești e programat vineri, de la ora 18:00, pe Cluj Arena.

Comenteaza