Jucătorii Universității Cluj, pregătiți pentru baraj: “Pentru astfel de meciuri ne-am apucat de fotbal”

Jucătorii Universității Cluj, pregătiți pentru baraj: “Pentru astfel de meciuri ne-am apucat de fotbal”
| Foto: Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Elevii lui Bogdan Lobonț sunt concentrați înaintea dublei care poate aduce echipa clujeană din nou în Liga 1.

După un parcurs anevoios prin subsolul fotbalului românesc, “studenții” sunt din nou aproape de revenirea în elită. Chair dacă au ratat promovarea directă, fotbaliștii Universității Cluj sunt convinși că partida de baraj este una abordabilă. Jucătorii sunt conștienți de valoarea adversarului, însă își doresc să compenseze prin atitudine și determinare.

Fundașul Octavian Abrudan a prefațat partida împotriva celor de la Hermannstadt. “Eu mă bucur că după ce am început în Liga a 4-a, într-un timp foarte scurt avem această ocazie de a ajunge în Liga 1. Suntem la două meciuri în care ne putem îndeplini obiectivul pe care l-am avut de când am venit la echipă. I-am văzut pe băieți concentrați, pregătiți pentru această dublă. Dacă sunt momente în care le putem da sfaturi, noi îi ajutăm cu ce putem, important e să ne ajutăm foarte mult și în teren.

Tradiția este de partea noastră. Ei au avut multe meciuri cu echipe de Liga 1, dar nu cred că au avut multe rezultate pozitive. În schimb, noi am avut meciuri în Liga a 2-a, dar am avut mai multe rezultate pozitive decât ei. Poate va conta și faptul că noi suntem mai obișnuiți cu victoria”, a declarat experimentatul apărător central.

La rândul său, căpitanul Dorin Goga a accentuat dorința jucătorilor clujeni. “Când ne-am apucat de fotbal, ne-am apucat pentru astfel de meciuri, cu miză, cu stadioane pline. Cred că e clar că trebuie să arătăm bine și cred că putem să obținem rezultatul pe care ni-l dorim. Am mare încredere în colegi că putem reuși un rezultat bun. E clar că partea psihică e importantă, dar i-am văzut liniștiți pe băieți, am vorbit cu ei, nu cred că vor fi probleme din acest punct de vedere.

Cred că la startul partidei toată lumea va fi concentrată pe ceea ce trebuie să facă în teren. Teoretic, ei au un alt ritm, dar și noi în meciurile grele am arătat bine, excepția fiind deplasarea cu Petrolul. În toate meciurile cu echipele din fruntea clasamentului, noi am arătat bine”, a spus atacantul.

Prima manșă a barajului pentru promovarea/menținerea în Liga 1 va avea loc duminică, 9 iunie, de la ora 18:00, pe Cluj Arena.

 

loading...
Comenteaza