Jucătorii Universității Cluj, pregătiți pentru duelul cu Pandurii: “Trebuie să tratăm meciul cu maximă concentrare și să luăm cele trei puncte”

Jucătorii Universității Cluj, pregătiți pentru duelul cu Pandurii: “Trebuie să tratăm meciul cu maximă concentrare și să luăm cele trei puncte”
| Foto: Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Elevii lui Bogdan Lobonț sunt obligați să obțintă cele trei puncte în ultima etapă pentru a fi siguri de locul la barajul pentru promovarea în Liga 1.

Probabil cel mai complicat sezon al Ligii a 2-a din ultimii ani se apropie de final, iar Universitatea Cluj are emoții până în ultima etapă. Într-o stagiune în care echipele de tradiție și-au propus promovarea, cele două echipa care vor juca în Liga 1 la anul sunt Chindia Târgoviște și Academica Clinceni, în timp ce “studenții” și Petrolul Ploiești se duelează pentru locul de baraj. Clujenii au prima șansă, dar sunt obligați să câștige pe propriul teren împotriva Pandurilor din Târgu Jiu. Orice alt rezultat ar pune în mare pericol șansele de e ajunge la baraj.

Portarul Cosmin Dur-Bozoancă a prefațat partida cu gorjenii. “E clar că meciul cu Pandurii este cel mai important pentru noi, iar lumea așteaptă să câștigăm și să mergem la baraj. Oricine poate pune probleme, deci trebuie să tratăm meciul cu maximă concentrare și să luăm cele trei puncte. Nu a fost dureros că am văzut Chindia și Academica promovând, noi am pierdut puncte pe care nu trebuia să le pierdem și ne-a rămas doar obiectivul de a ajunge la baraj. Nu știu dacă ar fi chiar o tragedie să nu promovăm, dar ar fi foarte dureros, așteptările erau foarte mari la începutul sezonului. Nu știu dacă doresc pe cineva anume la baraj, dar e clar că cu oricine am juca va fi foarte greu. Ei pleacă cu prima șansă deoarece sunt echipa de Liga 1 și au altă experiență”, a declarat goalkeeper-ul Universității Cluj.

La rândul său, Dan Berci a vorbit despre meciul care poate asigura locul de baraj pentru “Șepcile roșii”. “Cu siguranță va fi un meci foarte greu, la fel cum au fost și celelalte, dar noi intrăm pe teren cu un singur gând, victoria. Da, este cel mai important meci pentru noi, după va veni barajul, dar deocamdată ne gândim doar la meciul cu Pandurii. Ca și la orice meci, avem emoții, cu oricine jucăm este greu.

Pentru mine a fost unul dintre cele mai bune sezoane, am jucat foarte mult, toată lumea a avut încredere în mine. Sunt fericit că m-am întors acasă și am făcut un sezon bun și sper să promovăm. Cred că cu orice echipa vom juca la baraj, adversarii pleacă cu prima șansă, vom vedea ce va fi. Noi putem compensa prin ambiție și dăruire. Trebuie să intrăm montați 100% și să dăm totul pe teren. Suporterii așteatpă mereu multe de la noi, suntem o echipă cu tradiție și suntem obligați să promovăm”, a spus tânărul fundaș lateral.

Partida dintre Universitatea Cluj și Pandurii Târgu Jiu se va disputa sămăbătă, 1 iunie, de la ora 17:00, pe Cluj Arena. De la aceeași oră are loc și duelul dintre Petrolul Ploiești și Academica Clinceni.

loading...
Comenteaza