Foto Jucătorii Universității Cluj, pregătiți să răzbune înfrângerea cu Ripensia

Jucătorii Universității Cluj, pregătiți să răzbune înfrângerea cu Ripensia
Antrenament U Cluj
Antrenament U Cluj
Antrenament U Cluj
Antrenament U Cluj
Antrenament U Cluj

Elevii lui Bogdan Lobonț pleacă spre Timișoara cu gândul la victorie, după o săptămână agitată în interiorul echipei clujene.

“Studenții” au pus azi la punct ultimele detalii înaintea deplasării în Banat, după un meci care va fi mai dificil decât pare la prima vedere. Eșecul împotriva Ripensiei, din etapa precedentă a fost o piedică pentru clujeni, care speră că nu vor mai face pași greșiți până la final. Jucătorii Universității Cluj au un față șase finale, prima dintre acestea fiind la Timișoara, împotriva celor de la ACS Poli, echipă ce se zbate în zona fierbinte a clasamentului.

Fundașul central Andrei Cordoș a prefațat partida cu timișorenii. “Este o perioadă puțin mai grea, însă sperăm că vom trece peste ea cu bine. Suntem concentrați pe meciul de la Timișoara, mai avem șase partide până la final și trebuie să știm cu toții ce avem de făcut. Nu mai trebuie să repetăm greșelile pe care le-am făcut și trebuie să fim convinși că ne putem îndeplini obiectivul. Suntem încrezători, antrenorul ne-a transmis că putem promova și după un eventual meci de baraj, dar vom vedea care va fi situația la finalul campionatului”, a declarat apărătorul.

La rândul său, Octavian Abrudan a discutat despre duelul cu ACS Poli. “Cred că toți suntem conștienți că nu mai avem voi să facem pași greșiti. Ne preătim în fiecare zi pentru meciul care urmează, unul important pentru noi. Sperăm să învingem și să avem un moral bun pentru restul jocurilor. Meciul cu Ripensia a fost unul în care am jucat bine pe alocuri, dar am primit prea multe goluri și am pierdut acasă. Cred că avem o echipă valoroasă și vom câștiga toate meciurile până la final.

Trebuie să fim foarte concentrați la fiecare meci și să fim la capacitate maximă pentru fiecare joc. Atmosfera din vestiar este una de profesionalism, noi ne pregătim pentru meciul de la Timișoara. Dacă noi nu vom fi la nivelul nostru maxim, ei ne pot pune probleme. Bogdan Lobonț are în continuare încredere în noi, este conștient de valoarea noastră și face totul pentru a ne ajuta să evoluăm”, a precizat fundașul central al Universității Cluj.

Partida dintre “Șepcile roșii” și ACS Poli Timișoara este programată duminică, 5 mai, de la ora 13:00.

Comenteaza