Jucătorul aflat pe lista neagră a lui Dan Petrescu e așteptat în țara natală

Jucătorul aflat pe lista neagră a lui Dan Petrescu e așteptat în țara natală
| Foto: facebook.com/cfr1907

După doar 6 luni, cel mai scump transfer al verii reușit de CFR Cluj se poate întoarce la echipa de la care a fost achiziționat.

Deși s-au cheltuit aproximativ 400.000 de euro pentru transferul său, Vito Hammershoy-Mistrati nu a reușit să îi intre în grații lui Dan Petrescu și s-ar putea întoarce în Danemarca după doar o jumătate de an petrescută în Gruia.

Potrivit presei daneze, mijlocașul este dorit de Aalborg, Brondby, Midtjylland, dar și de Randers, fosta sa echipă. Mai mult, cluburi din Norvegia și Suedia monitorizează și ele situația jucătorului.

"Cu siguranță ar fi interesant să-l aducem înapoi. Nu există nicio îndoială că am fost foarte fericiți cu Vito și ne-a făcut mult bine. Este un jucător foarte bun și știm ce importanță are pentru noi. Deci, desigur, este clar că am fi interesați", a declarat Soren Pedersen, directorul sportiv al celor de la Randers.

Ajuns la 30 de ani, Vito Hammershoy-Mistrati a strâns 10 prezențe în toate competițiile pentru CFR Cluj, reușind să puncteze o singură dată.

Comenteaza