Jucătorul campioanei care va avea cel mai mult de suferit după transferul lui Alibec: “Va rămâne în umbră”

Jucătorul campioanei care va avea cel mai mult de suferit după transferul lui Alibec: “Va rămâne în umbră”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Unul dintre fotbaliștii formației din Gruia va fi serios afectat de sosirea internaționalului român la Cluj-Napoca.

Șefii CFR-ului au reușit să dea o adevărată lovitură în perioada de mercato și l-au împrumutat pe Denis Alibec, de la Kayserispor. Totuși, sosirea atacantului în Gruia va influența serios cariera unui alt fotbalist al campioanei.

Potrivit fostului internațional George Florescu, eroul “feroviarilor” din Gibraltar, Gabriel Debeljuh, va deveni abia a treia opțiune pentru Marius Șumudică după ce Alibesc va fi pus la punct cu pregătirea fizică.

“Eu cred că Debeljuh o să rămână în umbra lui Omrani. Acum, dacă va veni şi Alibec, cu relaţia dintre Şumudică şi Alibec, va rămâne în umbra celor doi. Iată că, având o şansă, poţi să o concretizezi.

A marcat două goluri, cred că demonstrează că merită să fie un jucător pentru lotul unei echipe campioane. Cred că Omrani e la un nivel superior. Din ce am înţeles Omrani s-a pregătit bine, cred că va rămâne nouarul principal până va reuşi şi Alibec să se integreze”, a spus George Florescu la Look Sport.

Sosit în 2020 de la Hermannstadt, atacantul croat în vârstă de 24 de ani a strâns 48 de meciuri în tricoul campioanei, a înscris de 13 ori și a oferit 5 pase decisive.

Comenteaza