Jucătorul dorit cu insistență de CFR Cluj a fost prezentat oficial de Rapid. Balaj explică de ce nu a mai ajuns în Gruia

Jucătorul dorit cu insistență de CFR Cluj a fost prezentat oficial de Rapid. Balaj explică de ce nu a mai ajuns în Gruia
| Foto: fcrapid.ro

Alex Dobre a negociat cu vicecampioana României, însă în cele din urmă a ajuns în Giulești.

Rămas liber de contract după despărțirea de Famalicao, club din prima ligă portugheză, mijlocașul a purtat discuții intense cu CFR Cluj, însă până la urmă a ajuns la Rapid, echipă care l-a și prezentat oficial.

Cristi Balaj, președintele clubului din Gruia, a explicat motivele pentru care transferul lui Dobre la CFR Cluj a intrat în impas și în cele din urmă mutarea nu s-a mai realizat.

"Noi am stabilit condițiile pe care putem săa i le oferim cu impresarul care ni l-a propus. Nu cunoaștem discuțiile dintre impresar si jucător, dar, din păcate, clar a existat o problemă de comunicare, deoarece au existat diferențe față de ceea ce a pretins jucătorul.

Decât să fie astfel de probleme, noi am ales să închidem discuția. Așa nu există supărare din partea nimănui. Îi urăm succes și gata", a spus Balaj pentru Digisport.

Dobre a semnat cu Rapid până în 2026

Jucătorul în vârstă de 26 de ani a semnat pentru două sezoane cu trupa din capitală, cu opțiune de prelugire pentru încă un an.

"Este un moment important pentru mine, mă bucur că am reușit în cele din urmă să ajung în Giulești. Este o provocare să joc în campionatul României și abia aștept să o fac pentru Rapid.

Am venit cu inima deschisă, Rapid este un club frumos, cu tradiție, cu niște suporteri incredibili, și sper să îi fac fericiți prin evoluțiile mele", a spus jucătorul la prezentarea oficială.

Comenteaza