Jucătorul pe care antrenorul din Gruia nu dorește să îi piardă. “Va fi greu de înlocuit”

Jucătorul pe care antrenorul din Gruia nu dorește să îi piardă. “Va fi greu de înlocuit”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Dan Petrescu își dorește cu orice preț să păstreze și din stagiunea viitoare unul dintre jucătorii de bază ai campioanei din ultimele sezoane.

Formația din Gruia a obținut o nouă victorie în Liga 1, însă “feroviarii” s-au chinuit cu Hermannstadt. Golul victoriei a venit în ultima jumătate de oră de joc, prin Vinicius. Brazilianul e fundașul golgheter al campioanei, iar Petrescu a recunoscut la finalul partidei că își dorește ca stopperul să evolueze cât mai mult pentru CFR.

Contractul fundașului central expiră la finalul sezonului, însă campionii vor face tot posibilul pentru prelungirea înțelegerii jucătorului în vârstă de 36 de ani.

“Vinicius va fi greu de înlocuit când va termina contractul cu noi. Probabil că el se va lăsa când termină contractul. Dacă va zice că mai poate încă un an, vă dați seama că noi, în special eu, ne dorim să joace încă un an. Nu găseşti un fundaş central aşa uşor, care să marcheze golui decisive, cum o face el”, a spus antrenorul campioanei la finalul jocului cu Hermannstadt, pentru Look Plus.

Sosit în 2017 la CFR Cluj, Vinicius a evoluat în 110 partide pentru “feroviari” în toate competițiile și a înscris de 13 ori. Alături de clujeni, brazilianul a cucerit trei titluri în Liga 1 și o Supercupă a României.

Comenteaza