Jucătorul pentru care s-au luptat CFR și FCSB și-ar fi dorit să ajungă în Gruia: ”Ne-a transmis semnale”

Jucătorul pentru care s-au luptat CFR și FCSB și-ar fi dorit să ajungă în Gruia: ”Ne-a transmis semnale”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Campionii și vicecampionii s-au duelat în perioada de mercato pentru semnătura unui internațional român.

Rivalitatea dintre CFR Cluj și FCSB a luat amploare în ultimii ani și s-a mutat și în afara terenului. Cele două formații nu concurează nu doar pentru trofee, ci și pentru semnăturile celor mai buni jucători din Liga 1. În vară duelul a fost unul în mai multe episoade. În majoritatea cazurilor câștig de cauză a avut formația din Gruia.

“Feroviarii” i-au transferat pe Butean, Cestor, Burcă sau Pașcanu după ce fotbaliștii au fost propuși sau chiar s-au aflat în negocieri cu FCSB. Singurul jucător care a ales tabăra roș-albaștrilor a fost Cristian Manea, cel care câștigase titlul cu CFR în ultimele două sezoane.

Marius Bilașco a dezvăluit că fundașul și-ar fi dorit de fapt să ajungă din nou în Gruia. “După ce şi-a terminat împrumutul la noi, a avut foarte multe discuţii la sume de transfer pe care noi nu puteam să le plătim. Inevitabil, noi ne-am reorientat şi am adus alţi jucători pe care am putut să îi transferăm.

Ne-a transmis semnale, ne-a căutat că ar vrea să vină la CFR. Adevărul nu este acesta. Chiar a vorbit cu antrenorul Dan Petrescu şi dorea să îl pună naş de cununie. Era o întreagă legătură. Eu v-am dat nişte detalii pe care probabil că lumea nu le ştie şi odată cu anumite declaraţii, se interpretează că nu a vrut să vină la CFR că era înjurat”, a declarat oficialul campioanei, pentru Telekom Sport.

În vârstă de 22 de ani, Manea a evoluat în 79 de partide pentru CFR Cluj, fiind dublu campion alături de “feroviari”.

Comenteaza