News alert Julio Baptista, apt de joc pentru CFR Cluj

Julio Baptista, apt de joc pentru CFR Cluj

Iuliu Mureșan susține că brazilianul va debuta cât mai repede în tricoul campioanei.

Atacantul trecut pe la Real Madrid, Arsenal sau AS Roma este cea mai importantă achiziție făcută de o echipă din Liga 1 în ultimii ani. Totuși, în ultimele zile, au apărut zvonuri conform cărora Baptista ar suferi de astm și ar putea fi împiedicat să joace la CFR Cluj.

Președintele echipei din Gruia, Iuliu Mureșan a declarat că a luat legătură cu Comisia Antidoping și brazilianul va debuta cât de repede în alb și vișiniu. “E legitimat şi are drept de joc. Eu nu ştiu de unde le scot astea. Baptista a venit multe ore pe avion, a schimbat multe avioane şi de la climă a răcit. A făcut o bronşită astmatiformă, care este primul episod. Nu are astm bronşic, deci este o diferenţă.

L-am trimis la teste alergice, a primit un tratament, iar noi am trimis imediat rezultatul analizelor şi reţeta la Comisia Antidoping din România şi la UEFA. Răspunsul a fost la fel: substanţa este pe lista celor interzise, dar ţinând cont de această boală se poate utiliza cu pufuri din spray, cum are el, cât timp necesită tratament şi nu există nicio problemă”, a precizat conducătorul CFR-ului, pentru Look Tv. 

Julio Baptista ar putea debuta chiar în partida din această seară, împotriva lui Gaz Metan Mediaș. Jocul se va disputa de la ora 18.00.

Baptista, 36 de ani, este cel mai faimos jucător străin care vine în campionatul României. În urmă cu 13 ani, cel poreclit "Bestia" era unul dintre cei mai buni jucători brazilieni. În 2005, Real îl cumpăra pe mijlocașul ofensiv pentru 20 de milioane de euro, de la Sevilla, scrie gsp.ro. 

Baptista a bifat 77 de meciuri la Real, marcând 13 goluri, în perioada în care la madrileni evoluau legende precum Zidane, Raul, Ronaldo, Beckham sau Roberto Carlos! Ulterior perioadei Real Madrid, jucătorul crescut la Sao Paulo a mai evoluat la Arsenal, AS Roma, Malaga, Cruzeiro și Orlando City.

Comenteaza