Julio Baptista le dă din nou bătăi de cap celor de la CFR Cluj

Julio Baptista le dă din nou bătăi de cap celor de la CFR Cluj
| Foto: facebook.com/cfr1907

Deși a jucat doar 43 de minute în prima parte a campionatului, brazilianul este cel mai bine plătit fotbalist din lotul clujenilor, iar salariul său ar urma să crească considerabil.

Adus în vară ca o mare vedetă, fostul atacant de la Real Madrid a petrecut mai mult timp accidentat, iar când a intrat în teren a demonstrat că e daor o umbră a fotbalistului de altă dată. Acum, după ce patronul echipei a anunțat că va opri finanțarea, “feroviarii” se confruntă cu o nouă problemă, salariul lui Baptista.

Vârful brazilian încasa până acum 15.000 de euro lunar, dar potrivit Digisport, salariul să ar urma să crească la 45.000 de euro. Ar fi o lovitură pentru clujeni, care ar avea probleme serioase cu plata salariilor. În plus, brazilianul suferă de bursită, o afecțiune a cartilajelor și este suspect și de ruptură de menisc.

În vărstă de 37 de ani, Julio Baptista a evoluat la formații precum Real Madrid, Arsenal sau AS Roma, dar penru CFR Cluj a jucat doar 43 de minute în prima parte a campionatului.

Comenteaza