Julio Baptista, mai mult în vacanță, decât în tricoul CFR-ului

Julio Baptista, mai mult în vacanță, decât în tricoul CFR-ului
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Brazilianul se ocupă de imaginea personală și de campanii publicitare, după ce a evoluat mai puțin de o repriză în acest sezon.

Când campioana a semnat cu atacantul trecut pe la Roma sau Real Madrid, șefii din Gruia credeau că au dat lovitura pe piața transferurilor. Totuși, Julio Baptista a venit după o pauză îndelungată, iar vârsta înaintată reprezintă un alt impediment în revenirea pe teren a brazilianului.

Prezent și la Gala FIFA, unde s-a fotografitat cu fotbalistul anului, Luka Modric, atacantul CFR-ului e din nou plecat din România. Cu ocazia pauzei cauzată de meciurile naționalei, Baptista s-a întors în Spania. Conform Digisport, jucătorul “feroviarilor” va fi numit ambasador La Liga, alături de nume mari din fotbal, precum Samuel Eto’o sau Patrick Kluivert. Rolul său va fi acela de a promova imaginea campionatului spaniol în lume.

Doar 42 de minute a evoluat Julio Baptista în tricoul CFR-ului. Brazilianul a evoluat 20 de minute la Mediaș și 22 în returul cu Dudelange, din Europa League.

Comenteaza