Julio Baptista, primele declarații după venirea la CFR Cluj: "Ar trebui să lucrăm într-un fel sau altul la atragerea spectatorilor, să-i bucurăm"

Julio Baptista, primele declarații după venirea la CFR Cluj: "Ar trebui să lucrăm într-un fel sau altul la atragerea spectatorilor, să-i bucurăm"
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Fostul “galactic” a debutat pentru clujeni în partida cu Gaz Metan Mediaș.

Clipa mult așteptată de fanii campioanei a sosit. Julio Baptista a jucat primele sale minute în alb și vișiniu. Deși nu a impresionat la debut, brazilianul consider că mai are nevoie de pregătire pentru a ajunge la capacitate maximă. Fostul atacant de la Real Madrid sau Arsenal a lăudat clubul din Gruia și speră să atragă cât mai mulți fani la stadion.

Julio Baptista și-a explicat decizia de a semna cu CFR Cluj. “Îmi place ce am găsit aici, îmi place Clujul. Am venit aici să joc cu Roma în Liga Campionilor. Clubul este OK. Cred că poate ar trebui să lucrăm într-un fel sau altul la atragerea spectatorilor, să-i bucurăm. Mi s-a părut un proiect sănătos. Ei vor să facă ceva incredibil pentru echipă, pentru oraş. Dorim în primul rând să readucem echipa în Liga Campionilor. O luăm pas cu pas. Poate într-o zi, echipa va ajunge în Liga Campionilor”, a declarat atacantul pentru Telekom Sport.

Brazilianul a vorbit și despre primele minute în tricoul campioanei. ”A fost foarte frumos. Am schimbat total echipa şi rezultatul până la urmă este bun. Este un punct în deplasare, în anumite condiţii.  Am nevoie de mai multe minute pentru a-mi îmbunătăţi condiţia fizică. Cu cât voi juca, cu atât voi fi la un nivel mai înalt”, a precizat Baptista.

Eroul din partida cu Gaz Metan, Jesus Fernandez a oferit, la rândul său, primele impresii după debutul la CFR. “Sunt mulţumit, a fost un meci în care am fost nevoit să muncesc. Era debutul meu la CFR şi sunt mulţumit că am menţinut poarta fără gol. Chiar dacă a fost un meci greu, am reuşit să scoatem un rezultat de egalitate. Campionatul din România este puternic din punct de vedere fizic, cred că sunt echipe bune aici.

Putem să câştigăm cu 3-0 cu Dudelange şi să ne calificăm în grupele Europa League. Suntem puternici acasă şi vom încerca să ne calificăm. Julio Baptista ne va ajuta mult. Are o experienţă foarte mare, ajută mult echipa şi cu siguranţă că va fi totul bine”, a spus goalkeepr-ul iberic.

CFR Cluj va juca returul cu Dudelange joi, 30 august, pe teren propriu. Clujenii trebuie să întoarcă rezultatul meciului tur, 2-0 pentru luxemburghezi.

Comenteaza