Julio Baptista s-a retras din fotbal. CFR Cluj a fost ultima echipă din cariera brazilianului

Julio Baptista s-a retras din fotbal. CFR Cluj a fost ultima echipă din cariera brazilianului
| Foto: facebook.com/cfr1907

În vârstă de 37 de ani, fostul jucător de la Real Madrid a evoluat în doar trei partide pentru CFR Cluj și a ales să se retragă după experiența din România.

Adus ca o mare vedetă în Gruia, în vara anului trecut, celebrul brazilian a reprezentat o dezamăgire pentru clubul clujeam. Măcinat de probleme cu accidentările, Baptista a evoluat doar în trei partide în tricoul CFR-ului, timp în care a stat pe teren 42 de minute însumate. Deși calitatea sa era evidentă, vârsta și-a spus cuvântul în cazul fotbalistului ce încasa lunar în Gruia un salariu de 45.000 de euro.

“Încă din copilărie am visat să ajung fotbalist profesionist, să joc la echipe mari și să îmbrac tricoul naționalei Braziliei. Totul a început cu debutul la Sao Paolo. Nu voi uita niciodată acea zi. După 20 de ani de fotbal la nivel înalt, cred că e timpul să pun capăt carierei. Încep o viață nouă. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au pus umărul la drumul meu”, a anunțat Baptista pe Instagram.

Brazilianul a evoluat în țara natală la Sao Paulo și Cruzeiro, în Spania la Sevilla, Real Madrid și Malaga, în Premier League pentru Arsenal și în Serie A pentru AS Roma. Ultima echipă înaintea sosirii în România a fost Orlando City, din Statele Unite. De-a lungul carierei, Baptista a strâns și 48 de selecții în naționala Braziliei.

Comenteaza