Juricic, ghinionistul de serviciu la CFR Cluj. Ce crede Mandorlini despre noul atacant "feroviar"

Juricic, ghinionistul de serviciu la CFR Cluj. Ce crede Mandorlini despre noul atacant "feroviar"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Jucătorul sosit recent în Gruia a avut trei goluri anulate în ultimele două partide din Superligă, toate pe motiv de offside.

După ce reușita sa din meciul cu Rapid a fost anulată, iar faza a stârnit mai multe reacții din tabăra CFR-ului, Luka Juricic a fost din nou ghinionistul de serviciu și în partida dintre "feroviari" și FC U Craiova.

Intrat pe teren în minutul 61, atacantul în vârstă de 26 de ani a punctat trei minute mai târziu, dar golul a fost anulat din cauza unui offside. Pe final, Juricic a marcat din nou, însă scenariul s-a repetat.

Andrea Mandorlini spune că nu a văzut reluări în fazele respective și speră ca golurile anulate să nu îi afecteze moralul jucătorului, pe care îl consideră o piesă importantă în formația sa.

"Am văzut puțin fazele. Cred că înainte să plece mingea era puțin în offside, dar în momentul șutului nu cred că a fost. Îmi pare tare rău pentru el. E un jucător care are dorință mare de a marca. Pentru noi și pentru grup acest gen de jucători sunt importanți", a declarat antrenorul.

Sosit la CFR Cluj de la Pyunik Erevan, Luka Juricic a marcat chiar la debutul său pentru "feroviari", în partida câștigată la Voluntari cu 4-1.

Comenteaza