Kevin Boli dezvăluie cum se descurcă în izolare: “Fără fotbal, viaţa mea este complet diferită”

Kevin Boli dezvăluie cum se descurcă în izolare: “Fără fotbal, viaţa mea este complet diferită”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fundașul campioanei CFR Cluj a vorbit și despre mini-antrenamentele pe care le face alături de unii dintre colegii săi.

Suspendarea Ligii 1 și restricțiile impuse de autorități au schimbat total programul zilnic al sportivilor. Este și cazul lui Kevin Boli, cel care acum petrece mai mult timp în casă. Francezul este unul dintre puținii stranieri care a decis să rămână la Cluj în perioada izolării și a povestit cum își petrece timpul liber. Stopperul a dezvăluit că se antrenează uneori cu alți doi francezi din lotul campioanei, Billel Omrani și Mike Cestor, însă viața fără fotbal este diferită.

“De trei ori pe săptămână, în grupuri de doi sau trei jucători, ne întâlnim la centrul de antrenament din Cluj pentru a ne menţine forma fizică. Acolo mă întâlnesc cu coechipierii mei francezi, Mike Cestor şi Billel Omrani. Facem exerciţii pentru întărirea musculaturii şi atingem puţin mingea

Acasă, joc PlayStation, FIFA 20, urmăresc seriale... Întrucât am mult timp liber, fac un pic din toate. Fotbalul este un fel de rutină. Fără el, viaţa mea este complet diferită. Îmi dau seama că, după cariera de fotbalist, va trebui să fac ceva care îmi place. Acum am timp să fac lucruri pe care nu sunt obişnuit să le fac. De exemplu, citesc mai mult şi petrec mai mult timp pe video cu familia mea”, a spus Boli pentru publicația franceză Lucarne Opposee.

Comenteaza