Video Kevin Doukoure, încântat de transferul la "U" Cluj: "Pentru mine este o nouă provocare"

Kevin Doukoure, încântat de transferul la "U" Cluj: "Pentru mine este o nouă provocare"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Ivorianul în vârstă de 24 de ani a făcut parte din echipa celor de la Farul Constanța, care a cucerit titlul în Superligă în stagiunea precedentă.

Ajuns la Universitatea Cluj pe finalul perioadei de mercato, Kevin Doukoure se felicită deja pentru alegerea făcută. Campion în sezonul trecut, mijlocașul s-a autocaracterizat într-un interviu publicat de club.

"Pentru mine este o nouă șansă, o nouă provocare. Mă bucur să fiu aici, vreau să arăt ce pot, sunt aici pentru a ajuta U Cluj. Joc fotbal pentru că îmi place fotbalul, iubesc această meserie. După fotbal, nu știu dacă aș putea face ceva, așa că trebuie să dau toată energia pentru fotbal.

Nu ai altă soluție, doar să arăți ce ai mai bun. Este foarte greu, dar este meseria ta, tu ai ales asta. Nu trebuie să își pese de condiții, dacă e iarnă sau vară. Trebuie să dai ce ai mai bun pentru a fi cel mai bun. Sunt mândru de mine că am fost campion și sper să fiu din nou", a declarat mijlocașul.

Doukoure, declarație de dragoste pentru suporterii Universității Cluj

Chiar dacă se află de doar câteva zile în oraș, ivorianul a asistat la partida contra Politehnicii Iași și s-a îndrăgostit de "Șepcile roșii". Mai mult, Kevin Doukoure le-a transmis și un mesaj fanilor.

"Am ajus să cunosc orașul puțin, am vizitat centrul. Am văzut fanii, sunt drăguți cu mine, ei iubesc oamenii și eu îi iubesc pe ei. Sunt foarte, foarte fericit să fiu la Cluj. Poate fi a doua mea casă pentru că oamenii sunt drăguți aici.

Fanii trebuie să vină cu inima lor, să ne împingă de la spate, să ne susțină de fiecare dată. Am fost aici la meci (n.r. - contra Politehnicii Iași) și am văzut asta chiar și după ce am pierdut. Pierdem și nu sunt supărați pe noi, încep să cânte, deja îi iubesc", spune ivorianul.

Kevin Doukoure evoluează pe poziția de mijlocaș central, însă poate juca și mai avansat, iar fotbalistul în vârstă de 24 de ani a dezvăluit după cine și-a modelat jocul.

"Steven Gerrard e favoritul meu și de aceea îmi doream să joc pentru Liverpool, doar datorită lui. Acum nu mă mai gândesc la Liverpool, mă gândesc doar la U Cluj. Acum, U Cluj este echipa mea favorită", a dezvăluit Doukoure.

În stagiunea precedentă, ivorianul a marcat un gol și a oferit două pase decisive în 30 de apariții în Superligă și Cupa României.

Comenteaza