Kluivert de Cluj are un alt idol în fotbal. Planurile sale de la “U”

Kluivert de Cluj are un alt idol în fotbal. Planurile sale de la “U”
Atacantul olandez crescut de Ajax Amsterdam a fost prezentat oficial la Universitatea Cluj.

"A fost o prioritate pentru noi aducerea unui atacant. Îl cunosc foarte bine și sunt convins că se va impune. Va ajuta mult această echipă", a declarat antrenorul George Ogăraru, în fața presei.

Poreclit "Noul Kluivert", vârful de 23 de ani și-a făcut o scurtă caracterizare, a vorbit despre planurile sale la "U" Cluj și a dezvăluit motivul pentru care idolul său din fotbal este cu totul altul.

"Se spune că arăt și joc la fel ca și Patrick Kluivert. Mă onorează această comparație, dar eu sunt Geoffrey Castillion, am doar 23 de ani și multe de demonstrat. Am un șut bun, o viteză destul de bună, sunt un tip ambițios. Pe Patrick Kluivert l-am întâlnit personal, îl cunosc destul de bine, însă fotbalistul meu preferat este Thierry Henry. Țin cu Arsenal tocmai pentru că Henry a jucat acolo.

Nu știam foarte multe lucruri despre fotbalul românesc, dar am acceptat să vin aici după discuțiile cu George Ogăraru și Alfons Groenendijk. Pentru mine este important să joc, să cresc. Consider că voi avea această șansă la "U", echipă pentru care voi da tot ce am mai bun. Visez să ajung într-o zi la Arsenal, însă e cale lungă până acolo. Îl cunosc pe Gravenberch, m-a ajutat să mă acomodez aici. Abia aștept reluarea campionatului, să joc și să înscriu", a declarat fotbalistul care în sezonul trecut a încercat o aventură peste ocean, în Major League Soccer.

"Șepcile roșii" îl așteaptă și pe fundașul central portughez Daniel Martins, ultima dată la Belenenses. Clubul clujean discută inclusiv cu Yener Arica (22 de ani), un fost decar de la Ajax Amsterdam, acum în Turcia, la Kayserispor. Ultimul ar putea face joncțiunea cu lotul Universității în Antalya, acolo unde elevii lui Ogăraru vor efectua pregătirea de iarnă începând cu 19 ianuarie.

"Geoffrey este un jucător pe care l-am dorit la echipa noastră pentru a crește concurența în atac. Se va integra repede, ne va ajuta mult. Așteptăm să parafăm actele cu fundașul portughez, cred că până joi vom reuși acest lucru. Suntem în discuții și cu alți jucători. De plecat, nu mai pleacă nimeni. Poate doar Achim, care ar putea fi împrumutat la o altă echipă.

Ne-am despărțit de Ninu pentru că am reușit să câștigăm niște bani. Îl așteaptă un viitor mai bun în Bulgaria, iar cei de acolo i-au oferit dublu față de noi. Nu l-am fi lăsat să plece dacă nu am fi avut soluții pentru postul de fundaș central", a completat Vlad Munteanu, administratorul special al clubului.

Ogăraru: "Sper să încheiem campionatul pe locurile 6-8"

Antrenorul George Ogăraru a comentat obiectivul trasat de conducere, o clasare pe pozițiile 6-8 în Liga I. "Vrem să câștigăm, în primul rând, primul meci oficial, apoi următorul și tot așa. Vorbim despre un obiectiv îndrăzneț, locurile 6-8, sperăm să ajungem acolo. Îmi doresc chiar mai mult, așa sunt eu. Un alt obiectiv îndrăzneț e să ajungem în finala Cupei României. Până atunci, însă, trebuie să trecem de semi-finale, acolo unde vreau să întâlnim CFR-ul. Mi-aș dori foarte mult să văd stadionul plin", a conchis tehnicianul.

 

Comenteaza