Konoplyanka, atac dur la Ioan Varga: "Mi-a plătit un singur salariu din cinci". Îl face praf și pe Mandorlini: Stilul său de joc e "loviți și alergați, vă rog atacați"

Konoplyanka, atac dur la Ioan Varga: "Mi-a plătit un singur salariu din cinci". Îl face praf și pe Mandorlini: Stilul său de joc e "loviți și alergați, vă rog atacați"
| Foto: CFR Cluj

După ce patronul Ioan Varga l-a catalogat pe Yevgen Konoplyanka drept "o uriașă dezamăgire" și a spus că "probabil nu mai are chef de fotbal", ucraineanul a ieșit la contraatac. 

Într-un interviu acordat presei din Ucraina după ce și-a reziliat contractul cu CFR Cluj, Yevgen Konoplyanka a spus că nu a mai dornit să joace sub comanda lui Andrea Mandorlini. Mijlocașul a strâns doar patru meciuri pentru "vișinii" și un total de doar 54 de minute.

„Nu am cerut să primesc o a doua șansă. I-am spus președintelui că dacă acest antrenor, Mandorlini, rămâne la echipă pe viitor, atunci eu nu am ce să caut aici. Stilul său de joc e «loviți și alergați, vă rog atacați». 

Când m-am mutat la Cluj, nu a existat comunicare între președinte și antrenor legat de jucătorii de care era nevoie la echipă și pentru ce poziții. Cluj joacă conform sistemului 5-3-2 și efectiv nu există loc pentru poziția mea acolo. Asta mi-a spus antrenorul. Când l-am întrebat pe Mandorlini de ce am fost chemat, mi-a spus că nici măcar el nu înțelege multe despre club”, a declarat Konoplyanka, potrivit ua-football.com, citat de sport.ro

După ce și-a reziliat contractul cu formația din Gruia, fotbalistul a explicat că a primit un singur salariu în aproape jumătate de an petrecut la CFR. De asemenea, Konoplyanka i-a oferit o replică patronului Ioan Varga, care afirmase că nu crede în accidentările ucraineanului.

"Un nonsens total (că și-ar fi inventat accidentările - n.n.). Să se uite câte meciuri am stat pe bancă atunci când eram 100% pregătit să joc. Dacă nu eram apt, atunci nu aș fi fost pe bancă.

Clubul mi-a plătit un singur salariu dintre cele cinci. Încă nu s-a rezolvat situația cu mine. Ce planuri am? Vreau să petrec o săptămână cu familia, iar apoi mă voi gândi la viitor", a spus Konoplyanka, potrivit conform sport.ua.

Comenteaza