Video Krasniqi a înscris la primul său meci pentru CFR: "Sper să am evoluții cât mai bune"

Krasniqi a înscris la primul său meci pentru CFR: "Sper să am evoluții cât mai bune"
| Foto: captura video

Fotbalistul din Kosovo în vârstă de 24 de ani a bifat prima apariție în tricoul campioanei României.

Sosit de la fosta adversara a "feroviarilor", Ballkani, Ermal Krasniqi a prins primele sale minute în cel de-al treilea amical al iernii jucat de CFR Cluj. Jucătorul din Kosovo s-a remarcat imediat și a reușit să înscrie în succesul cu 3-0.

La finalul partidei, Krasniqi a oferit primele sale impresii după transfer și a dezvăluit care sunt obiectivele sale în tricoul formației din Gruia.

"În primul rând sunt foarte fericit că am reușit să marchez. Sper că vom continua pe aceeași linieși vom reușit să ne atingem obiectivele. Sunt fericit că fac parte din acest club. Întreaga echipă, jucătorii, staff-ul m-au primit foarte bine.

Sper să am evoluții cât mai bune, atât în Conference League, cât și în campionat. Obiectivul meu e să înscriu cât mai multe goluri și să ajut echipa să își îndeplinească obiectivele, în principal acela de a fi campion", a spus Krasniqi.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza