"La 11 metri am avut ghinion". Explicaţiile lui Miriuţă după înfrângerea din Cupa Ligii

CFR Cluj s-a oprit în sferturi după înfrângerea cu ASA Târgu-Mureș, de miercuri, la loviturile de departajare. Kuku a deschis scorul pentru oaspeți (64), iar Cristi Bud a restabilit egalitatea (83). În cele din urmă, "feroviarii" au pierdut cu 4-5 la penalty-uri.

Vasile Miriuță, antrenorul formației din Gruia, și-ar fi dorit ca rezultatul să se decidă în timpul regulamentar: "Am avut trei ocazii mari, prin care puteam rezolva meciul. În repriza secundă, a venit acel gol al mureșenilor, la prima lor ocazie. Am egalat, dar n-am reușit să înscriem al doilea gol. Putea fi și mai rău după bara lui Gabi Mureșan. Echipa noastră a dominat jocul, dar la 11 metri am avut ghinion".

Tehnicianul feroviarilor a comentat și evoluția debutanților Alexandru Chiriță și Laurențiu Rus. "Chiriță e un jucător tânăr, are timp să se remarce. Rus se antrenează cu noi de câteva zile, iar azi s-a descurcat foarte bine. A ratat și un penalty, dar se mai întâmplă", a declarat Miriuță.

"Sunt două zile până la meciul cu Craiova. Timpul e scurt și trebuie să ne refacem. Vom vedea și pe cine putem integra în echipă dintre noii-veniți", a mai spus el.

De partea cealaltă, Dan Alexa consideră că succesul îi va determina pe mureșeni să se remonteze și în campionat.

"Aveam nevoie de această victorie, știind cu ce probleme ne confruntăm. A fost un meci de încrâncenare, care ne-a consumat atât pe noi, cât și pe cei de la CFR. Au fost ocazii la ambele porți, dar gazdele au presat mai mult. Am suferit, ne-am bătut pentru fiecare minge și pentru asta îmi felicit jucătorii".

"Astăzi am dovedit că ne putem bate cu oricine, dar trebuie să adunăm și puncte în campionat. O să întâlnim Dinamo, o formație puternică, dar noi ne vom juca șansa", a adăugat antrenorul celor de la ASA Târgu-Mureș.

Pentru CFR urmează meciul de acasă, cu CS Universitatea Craiova, din campionat. Întâlnirea va avea loc sâmbătă, de la ora 20:30. ASA va evolua, luni, pe teren propriu, cu Dinamo (ora 20:30).

Comenteaza