Video La 17 ani, Iustin Chirilă a fost integralist pentru "U" Cluj în amicalul cu Maccabi Haifa: "Este ca un vis frumos"

La 17 ani, Iustin Chirilă a fost integralist pentru "U" Cluj în amicalul cu Maccabi Haifa: "Este ca un vis frumos"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Tânărul portar s-a remarcat în sezonul trecut în competițiile rezervate juniorilor U17.

După ce a făcut parte din lotul pentru cantonamentul din Slovenia, Iustin Chirilă s-a alăturat "studenților" și în Austria. Goalkeeper-ul în vârstă de 17 ani a debutat cu NK Celje, iar în amicalul cu Maccabi Haifa a fost integralist.

La finalul jocului, Chirilă a oferit primele impresii după perioada petrecută alături de echipa de seniori și a dezvăluit planurile sale de viitor.

"Îmi pare rău pentru rezultat, simțeam că pot face mai mult. Dar este ca un vis frumos. Dacă spuneam acum două luni că voi fi titular la prima echipă nu mă credea nimeni. Nu aș fi crezut în iarnă că vara voi fi pe teren alături de Chipciu sau de Nistor. Vreau să muncesc mult, să simt că merit și că pot să fac față la Liga 1", a spus tânărul portar.

Iustin Chirilă a fost căpitanul echipei U17 a Universității Cluj, care a cucerit în stagiunea precedentă titlul în Liga Elitelor și Supercupa Elitelor. Goalkeeper-ul a contribuit decisiv la cucerirea trofeelor, după ce a apărat lovituri de departajare atât în semifinala cu FCSB, cât și în finala cu CSA Steaua.

Comenteaza