La două luni după Derby-ul Clujului, Sabău clarifică declarațiile de la finalul meciului: "Nu am vrut să renunț"

La două luni după Derby-ul Clujului, Sabău clarifică declarațiile de la finalul meciului: "Nu am vrut să renunț"
| Foto: FC Universitatea Cluj

După ce Universitatea a fost învinsă cu 4-0 în Gruia de CFR, antrenorul a părut că se gândește la despărțirea de "studenți".

La finalul lunii decembrie, trupa lui Sabău pierdea categoric pe terenul rivalei din oraș, iar tehnicianul părea decis să renunțe. La două luni de la acel moment, Ioan Ovidiu Sabău a oferit clarificări cu privire la declarațiile de după Derby și susține că momentele când se află pe gazon îl bucură enorm.

"Nu am vrut să renunț, dar când echipa a pierdut cu 0-4, am zis că ar trebui să se gândească conducerea și la altă variantă. Niciodată nu o să îi putem mulțumi pe toți. Eu am spus ce am gândit și am fost foarte sincer. Uneori trebuie să fim mai duplicitari.

Eu așa am simțit, că nu a fost în regulă cum am pregătit jocul și că i-am dezamăgit pe cei prezenți la meci. Îmi pare rău de anii în care am stat deoparte, e ceea ce îmi place să fac, mă simt bine când sunt pe teren, când sunt printre jucători.

Îmi place să îi văd că progresează pe jucătorii tineri, pe cei în vârstă că își prelungesc cariera. E o energie bună pe care mi-o dau jucătorii, mai ales când e o atmosferă frumoasă, avem trăirile noastre, bucuriile noastre, dezamăgirile noastre", a declarat antrenorul pentru Digisport

Comenteaza