La jumătate de an după transfer, CFR Cluj încă beneficiază de pe urma lui Simone Scuffet

La jumătate de an după transfer, CFR Cluj încă beneficiază de pe urma lui Simone Scuffet
| Foto: Cagliari

Portarul italian a ajuns înaintea actualului sezon în Serie A, la nou-promovata Cagliari.

După ce a impresionat în tricoul CFR-ului, Simone Scuffet a atras din nou atenția echipelor din Italia și a revenit în țara natală după un periplu de doi ani prin Cipru și prin România. Mai mult, la jumătate de an după transfer, "feroviarii" încă beneficiază de pe urma mutării.

Clubul din Gruia a încasat două milioane de euro la momentul transferului, însă, potrivit Prosport, în contractul dintre cele două echipe au fost incluse mai multe clauze de performanță.

Așadar, CFR Cluj urmează să încaseze încă 200.000 de euro, după ce Scuffet a bifat cea de-a 10-a prezență în Serie A pentru Cagliari. Goalkeeper-ul în vârstă de 27 de ani a început sezonul pe bancă, însă din luna octombrie e titular în poarta echipei antrenate de Claudio Ranieri.

De asemenea, dacă trupa din Sardinia se va salva de la retrogradare, formația din Gruia ar urma să încaseze încă un milion de euro.

În acest moment, Cagliari ocupă locul al 17-lea în Serie A, ultimul care asigură salvarea, cu 15 puncte acumulate în primele 19 etape ale campionatului.

Comenteaza