La un pas de finală: juniorii lui “U” întâlnesc echipa lui Hagi în semifinalele campionatului

 La un pas de finală: juniorii lui “U” întâlnesc echipa lui Hagi în semifinalele campionatului
Juniorii B ai Universităţii Cluj (foto), pregătiţi de Călin Sălăgean, vor întâlni astăzi formaţia similară a celor de la Viitorul Constanţa, în cadrul etapei semifinale, după ce au obţinut trei victorii din tot atâtea meciuri la Turneul Zonal desfăşurat în perioada 10 - 14 mai la Alba Iulia. Partida se va juca pe terenul sintetic din incinta Complexului Sportiv Buftea.

Micii "studenţi" au învins, pe rând, echipele Pandurii Târgu Jiu (2-0), Politehnica Timişoara (1-0), respectiv Unirea Alba Iulia (0-1). Unicul gol al întâlnirii care a consfinţit calificarea formaţiei în penultimul act al competiţiei, cea din oraşul Marii Uniri, a fost marcat de Crişan.

Tehnicianul Călin Sălăgean, care nu a putut fi contactat pentru a vorbi despre performanţa elevilor săi, a început partida în formula: Şimon - Inovan (Sabău 70'), Mutu, R. Crişan, Prescură - Cîndea, Mic (Molnar 54'), Keresztes, Vescan, Hîmpea - Scânteie (Zdroba 54').

În cealaltă semifinală se vor întâlni Oţelul Galaţi şi Liberty Oradea. Potrivit site-ului oficial al Federaţiei Române de Fotbal, www.frf.ro, partidele vor începe fie la ora 17:00, fie la ora 19:00. Finala se va disputa duminică, la ora 19:00, pe terenul cu iarbă naturală din incinta Complexului Sportiv Buftea. Două ore mai devreme este programată întâlnirea pentru locurile 3-4.

(D.S.)

 

Etichete
Comenteaza