Lanțul slăbiciunilor. "Studenții" au fost învinși de UTA după ce le-au dăruit arădenilor 3 goluri

Lanțul slăbiciunilor. "Studenții" au fost învinși de UTA după ce le-au dăruit arădenilor 3 goluri
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația pregătită de Ioan Ovidiu Sabău a pierdut în runda cu numărul 24 a sezonului regulat, scor 1-3.

"Studenții" au început în ofensivă meciul, iar șutul puternic trimis de Fossati i-a pus probleme lui Kucher (4). Mai mult, Thalisson chiar a marcat primul său gol, însă reușita a fost anulată din camera VAR, din cauza unui offside (7). Chiar dacă Universitatea a continuat să fie echipa mai activă, tabela s-a modificat în favoarea oaspeților. Masoero a încercat să iasă din defensivă, dar i-a oferit un cadoul lui Omondi, iar atacantul celor de la UTA a scăpat singur de la mijlocul terenului și l-a învins pe Iliev (13).

Elevii lui Ioan Ovidiu Sabău au revenit în ofensivă, însă fără să creeze pericol în careul advers. Nistor s-a zbătut mult, Popa a încercat să depășească fundașii trupei arădene, însă în zadar. Lipsa de inspirație în tabăra clujeană a fost din nou evidentă.

Mai mult, cu 8 minute înainte de pauză, Mitrea a pierdut un duel cu Omondi, deși avea prim planul, iar atacantul a avansat spre poartă și după ce Iliev a respins tot în gheata sa, i-a pasat lui Luckassen care a majorat diferența (37). Speranța s-a reaprins pe Cluj Arena la ultima fază a reprizei, când Popa a șutat superb și a redus din diferență (45+4).

În startul actului secund, Popa a avut șansa egalării, dar a trimis modest, pe lângă poartă (52). La fel ca în prima parte, după o mare ocazie a gazdelor, tabela avea să se modifice în favoarea arădenilor. Omondi a încercat o centrare, iar balonul s-a scurs agonizant în plasă (55). Au urmat minute de suspans în care Universitatea Cluj a încercat, fără succes, să treacă de apărarea celor de la UTA.

Aflați la debut, Anselmo și Roguljic au avut fiecare câte o șansă de a-i readuce pe "studenți" în joc, dar mingea a refuzat să intre în poartă. Jucătorii lui Ioan Ovidiu Sabău au abordat același stil, cu multe pase, dar majoritatea acțiunilor s-au oprit la limita careului. Astfel, Universitatea Cluj a fost învinsă de UTA, scor 1-3, după ce le-a dăruit arădenilor toate cele 3 goluri.

Comenteaza