Latovlevici dezvăluie motivele plecării sale de la CFR Cluj: “Nu a fost acea chimie”

Latovlevici dezvăluie motivele plecării sale de la CFR Cluj: “Nu a fost acea chimie”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fundașul în vârstă de 35 de ani a vorbit pe larg despre despărțirea de formația din Gruia.

Deși a început bine actualul sezon în tricoul vișiniu, Iasmin Latovlevici a plecat de la CFR Cluj imediat după revenirea lui Dan Petrescu. Fostul internațional a vorbit despre motivele care au stat în spatele despărțirii de “feroviari” și a dezvăluit cine l-a sfătuit să plece din Gruia.

“Nu am vrut să stau mult, dar și la sfatul lui Marian Copilu, cu care țin legătura și mă ajută foarte mult, am decis să plec. Consider că nu am de învățat multe, ci foarte multe, pe orice plan. Și nu am vrut să stau mult (n.r. pe tuşă), indiferent cât m-aș antrena.

Asta am simțit și când am venit la CFR, făceam câte două antrenamente pe zi și eram liber doar duminica, nu era ușor. Dar la acele jocuri dese, nu era ușor. Și asta m-a convins, plus vârsta, plus că ei au venit primii.

Într-un fel, a fost ok pentru mine, pentru că nu am jucat foarte mult acolo, dar au fost niște chestii care nu au fost ok și au venit într-un moment bun pentru că am traversat un moment bun înainte să plec.

Am avut destule discuții cu Dan Petrescu și nu am ce să-i reproșez. Nu mi-a spus că nu se bazează pe mine, nu cred că este vreun antrenor care să spună asta, tot lotul e important. Doar că nu a fost acea chimie”, a spus fundașul pentru Digisport.

În perioada petrecută la CFR Cluj, Iasmin Latovlevici a strâns 16 prezențe în tricoul vișiniu, a înscris un gol și a oferit o pasă decisivă.

Comenteaza