Laude pentru noua achiziție a campionilor: “Este un jucător letal în fața porții”

Laude pentru noua achiziție a campionilor: “Este un jucător letal în fața porții”
| Foto: digisport.ro

CFR Cluj a bifat prima mutare a verii, reușind să îl transfere pe Gabriel Debeljuh de la Hermannstadt.

“Feroviarii” se pregătesc pentru startul noului sezon, însă sunt activi și pe piața transferurilor. După Cristi Bălgrădean pe care l-au acontat încă din martie, campionii au reușit să obțină și semnătura lui Gabriel Debeljuh, de la Hermannstadt.

Atacantul a impresionat în stagiunea recent încheiată și i-a convins pe șefii din Gruia. Mai mult, clujenii au fost lăudați pentru achițizie de un fost tehnician al lui Debeljuh.

“Au făcut un transfer foarte bun, bravo lor! Este unul dintre cei mai buni atacanți din campionatul nostru. A demonstrat că este un jucător foarte valoros și o să vedeți că așa va fi.

Am lucrat cu el trei luni de zile și îl știu foarte bine. E un jucător serios, profesionist, foarte tânăr. Sunt convins că cei de la CFR au făcut o afacere foarte bună. Este un jucător letal în fața porții”, a spus fostul antrenor al lui Debeljuh, Eugen Neagoe, pentru GSP.

În vârstă de 23 de ani, atacantul a reușit să înscrie de 13 ori în 32 de apariții în toate competițiile în sezonul trecut.

Comenteaza