Le-au urat rivalilor să rămână în Liga I: “Merită respect!”

Le-au urat rivalilor să rămână în Liga I: “Merită respect!”
CFR Cluj s-a impus într-un nou derby cu Universitatea Cluj, dar şi-a felicitat adversara la finalul partidei.

Universitatea traversează una dintre cele mai negre perioade ale existenţei sale şi e pe un loc retrogradabil, având perspective puţine de supravieţuire. Totuşi, rivala i-a transmis să rămână în prima ligă. "Am fost conduşi, dar am rămas în meci, am crezut că putem întoarce rezultatul şi am reuşit acest lucru. Universitatea merită să fie în prima ligă, fără ea, fotbalul ar fi mai sărac. Eu mă bucur că am învins, ne-am făcut treaba şi sper ca şi "U" să se salveze de la retrogradare. Merită respect", a fost mesajul lui Vasile Maftei.

"Jucătorii Universităţii merită toate laudele din lume pentru felul în care au luptat şi pentru determinarea de care au dat dovadă, ţinând cont de situaţia în care se află", a spus şi patronul CFR-ului, Arpad Paszkany, în direct la Digi Sport.

CFR Cluj şi-a menajat mai mulţi titulari în meciul de sâmbătă, a fost condusă la pauză cu 1-0, dar a revenit în repriza a doua şi a întors meciul, câştigând cu 2-1. Miercuri, echipa din Gruia va juca cu Dinamo Bucureşti, pe teren propriu, în sferturile de finală ale Cupei României. Cu şanse infime la campionat, CFR-ul încearcă să-şi salveze sezonul prin câştigarea Cupei României.

 

Etichete
Comenteaza