Lemnaru, declarație de dragoste pentru "U": "Vreau să-mi închei cariera la Cluj!"

Lemnaru, declarație de dragoste pentru
Atacantul Valentin Lemnaru le promite fanilor că în țară va juca doar pentru Universitatea Cluj.

Golgeterul Universității Cluj în sezonul trecut, cu 13 reușite, Valentin Lemnaru, s-a înțeles în această vară cu Steaua, echipă pentru care a bifat doar 15 minute, într-un meci cu Aktobe, în turul III preliminar al Ligii Campionilor. Tot atunci s-a accidentat și a revenit la "U" Cluj. Recuperarea sa a decurs neașteptat de bine, iar idolul galeriei Șepcilor roșii ar putea redebuta în tricoul alb și negru chiar duminică, împotriva fostei sale echipe. 

"Am făcut toată săptămâna antrenament cu echipa şi, teoretic, aş putea juca. Depinde şi de ce va decide domnul antrenor. Mă simt bine şi abia aştept să joc pentru că a trecut mult timp de când n-am mai jucat. Îmi doresc să-mi închei cariera la Universitatea Cluj. În ţară nu mai vreau să joc pentru o altă echipă. Să merg în străinătate e greu pentru că ar trebui să marchez multe goluri, aşa că sper să ajut "U" Cluj şi să-mi închei cariera aici", a declarat Lemnaru, într-un interviu acordat Prosport. 

Partida Steaua București - "U" Cluj se joacă duminică, la ora 21:00, în direct la LOOK TV și va putea fi urmărită în format livetext pe site-ul ziuadecj.ro.

 

Comenteaza