Liber la transferuri pentru CFR Cluj. TAS a suspendat interdicția

Liber la transferuri pentru CFR Cluj. TAS a suspendat interdicția
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia poate muta din nou pe piața transferurilor după ce forul de la Lausanne a suspendat interdicția dictată de Federația Română de Fotbal (FRF).

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Campioana primește primele vești bune în 2020. Antrenorul Dan Petrescu poate căuta întăriri pentru primăvara europeană și pentru a doua parte a sezonului intern. Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a informat clubul cu privire la faptul că a suspendat decizia FRF prin care avea interzis la transferuri.

Interdicția primită din partea FRF vine ca urmare a faptului că echipa a depășit pragul de 25 de milioane de lei deficit acumulat. Marius Bilașco a confirmat decizia TAS.

“Este o suspendare a deciziei, nu avem o decizie definitivă a TAS. Procesul continuă. E pur şi simplu o măsură provizorie din partea TAS, care a decis să deblocheze transferurile. Asta nu înseamnă că decizia FRF a fost una greşită. Poziţia FRF este că se va apăra, astfel încât să demonstreze că deciziile luate la nivelul Comisiei și de licenţiere au fost unele corecte”, a declarat oficialul campioanei, pentru Telekom Sport.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza