Liber la transferuri pentru CFR Cluj. TAS a suspendat interdicția

Liber la transferuri pentru CFR Cluj. TAS a suspendat interdicția
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia poate muta din nou pe piața transferurilor după ce forul de la Lausanne a suspendat interdicția dictată de Federația Română de Fotbal (FRF).

Campioana primește primele vești bune în 2020. Antrenorul Dan Petrescu poate căuta întăriri pentru primăvara europeană și pentru a doua parte a sezonului intern. Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a informat clubul cu privire la faptul că a suspendat decizia FRF prin care avea interzis la transferuri.

Interdicția primită din partea FRF vine ca urmare a faptului că echipa a depășit pragul de 25 de milioane de lei deficit acumulat. Marius Bilașco a confirmat decizia TAS.

“Este o suspendare a deciziei, nu avem o decizie definitivă a TAS. Procesul continuă. E pur şi simplu o măsură provizorie din partea TAS, care a decis să deblocheze transferurile. Asta nu înseamnă că decizia FRF a fost una greşită. Poziţia FRF este că se va apăra, astfel încât să demonstreze că deciziile luate la nivelul Comisiei și de licenţiere au fost unele corecte”, a declarat oficialul campioanei, pentru Telekom Sport.

Comenteaza