Lincar avertizează înaintea meciului cu Steaua: "Fiecare joc este foarte echilibrat și se decide la detalii"

Lincar avertizează înaintea meciului cu Steaua: "Fiecare joc este foarte echilibrat și se decide la detalii"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj a prefațat cea de-a treia partidă din play-off-ul ligii secunde, prima pe teren propriu pentru "studenți". 

După două rezultate de egalitate, "Șepcile roșii" speră să obțină primul succes din play-off în fața Stelei, echipa ce a învins liderul în runda precedentă.

Înaintea partidei, Erik Lincar și-a lăudat adversarii, însă e convins că elevii săi pot obține un rezultat pozitiv.

"E un meci interesant, cu o echipă care a reușit să câștige împotriva liderului. Pentru mine nu este o surpriză, mai ales că în play-off sunt cele mai bune echipe. Fiecare joc este foarte echilibrat și se decide la detalii.

Steaua e un adversar cu doi atacanți foarte buni, mai ales Chipirliu. E un jucător interesant pe care și eu l-aș dori în echipă. E un fotbalist dezechilibrant, un marcator și va fi periculos pentru poarta noastră.

Au un componență jucători de calitate, care au și multă experiență și meciuri la Liga 1. 

Eu am încredere în jucătorii noștri cu care până acum am obținut rezultate pozitive și trebuie sa menținem același trend", a declarat antrenorul. 

18 puncte asigură un loc promovabil, susține Lincar

"În play-off se vor pierde foarte multe puncte. După cum spuneam înainte, se întâlnesc cele mai bune 6 echipe. Cei care vor reuși să obțină 16-18 puncte, cu siguranță vor avea cele mai mari șanse să promoveze.

Totodată, să nu uităm că mai au șanse și echipele care merg la baraj. Echipele de Liga a 2-a, anul acesta, nu se mai sperie atât de ușor de cele din Liga 1", a explicat tehnicianul. 

Antrenorul "studenților", deranjat de atitudinea negativă din jurul clubului

Erik Lincar a vorbit și despre criticile care îi sunt adresate și modul în care gestionează această situație. 

"După două meciuri amical cu Unirea Dej pe care ei le-au câștigat, era greu să mai continui. Nu citesc ce se spune, am încercat sa îmi creez o zonă de confort în care să mă concentrez pe echipă.

Îmi doresc sa promovez și am încercat din luna mai anul trecut să fac tot ce îmi stă în putință să duc echipa în play-off, după care să reușim să prindem un loc promovabil.

Am fost de atâtea ori judecat la săptămâna și la lună încat ajungeam sa iau medicamente dacă simțeam frustrarea, supărarea sau energia negativă care planează asupra acestui club.

E prima dată după ani buni când "U" Cluj are șanse reale să promoveze. De ce atâta negativism? De ce atâta stare de nervozitate? Nu pot să garantez că vom promova, dar voi face tot posibilul", a spus tehnicianul.

Partida dintre Universitatea Cluj și Steaua este programată joi, de la 19:30.

Comenteaza