Lincar, mulțumit după primul amical al anului: “Jucătorii s-au implicat. Important este că suntem sănătoși”

Lincar, mulțumit după primul amical al anului: “Jucătorii s-au implicat. Important este că suntem sănătoși”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj a vorbit la finalul partidei de pregătire contra celor de la Sănătatea Cluj, încheiată cu victoria “studenților”, 4-1.

“Șepcile roșii” au început anul cu un succes și au moralul ridicat înaintea plecării în cantonamemtul din Antalya. La finalul primului amical al iernii, Erik Lincar s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi.

“Am terminat prima parte a perioadei de pregătire, am avut și acest joc amical în care jucătorii s-au implicat. Important este că suntem sănătoși și suntem pregătiți să mergem în Antalya, unde ne dorim să avem o perioadă reușită, cu vreme bună. Am văzut că acolo a nins, însă sper să se îndrepte lucrurile când ajungem noi”, a declarat tehnicianul.

Antrenorul a vorbit și despre juniorii care au evoluat în repriza secundă. ”Îi urmărim de mult timp. Tot timpul am adus jucători de la U19 și pot să spun că sunt jucători interesanți. Cu timpul, sper că unii dintre ei vor face parte din lotul echipei și, de ce nu, să debuteze la Liga a 2-a sau chiar la Liga 1”, a explicat Lincar.

De asemenea tehnicianul a anunțat că Universitatea Cluj urmează să perfecteze cel puțin un transfer înaintea plecării în cantonament, programată luni, 31 ianuarie.

Comenteaza