Lincar nu exclude o posibilă plecare după eșecul cu Sepsi: "Poate e nevoie de o schimbare, de o altă energie"

Lincar nu exclude o posibilă plecare după eșecul cu Sepsi: "Poate e nevoie de o schimbare, de o altă energie"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj a suferit un nou eșec în Superligă, al patrulea consecutiv pentru "Șepcile roșii".

Deși au avut o serie de ocazii și puteau obține cel puțin un punct în duelul cu Sepsi OSK, "studenții" au fost din nou învinși. La finalul partidei care a consemnat a patra înfrângere consecutivă pentru "Șepcile roșii", Erik Lincar a vorbit chiar despre o posibilă despărțire de clubul clujean.

"Până la primirea golului, am reușit să-i ducem pe cei de la Sepsi în jocul pe care ni l-am dorit. Nu i-am lăsat să își etaleze calitățile tehnice și să-și creeze ocazii de gol.

În momentul de față, nici nu știu ce să spun. E clar că și jucătorii sunt destul de jos din punct de vedere mental. E a patra înfrângere și speram și eu că odată cu revenirea acasă va veni și prima victorie. Oricum, au muncit mult, au alergat, doar că în fotbal trebuie să profiți de toate situațiile pe care le ai.

În România se încearcă să se creeze tot timpul anumite presiuni. Din păcate, chiar anumite manipulări, în lumea presei. Chiar nu am avut nicio discuție cu nimeni. Până la urmă, eu mai am de primit bani de la clubul acesta, pentru performanța pe care am făcut-o.

Să aduc eu bani de acasă ca să plec, asta ar fi ultima, cum își doresc unii. Trebuie să fiu foarte conștient că în ultimele patru etape am pierdut. Din păcate, nu ne-a ieșit nici azi. Ok, poate e nevoie de o schimbare, nu contest, de o altă energie", a spus Lincar la finalul meciului pentru Digisport.

Comenteaza