Lincar speră la un debut cu dreptul în noul sezon: "Putem face față la nivelul Ligii 1 și îmi doresc un rezultat pozitiv"

Lincar speră la un debut cu dreptul în noul sezon: "Putem face față la nivelul Ligii 1 și îmi doresc un rezultat pozitiv"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj începe stagiunea 2022-2023 din Superligă cu o deplasare pe terenul vicecampioanei din sezonul trecut, FCSB.

După o pauză de 7 ani, "Șepcile roșii" revin în elita fotbalului românesc, iar primul adversar este unul ce se anunță a fi complicat. Jucătorii Universității Cluj încep sezonul pe terenul FCSB-ului, însă Erik Lincar e optimist, chiar dacă apreciază valoarea adversarului.

"Nu am niciun fel de emoție. Este adevărată că adversarul are multă calitate. De aceea am făcut 9 transferuri până acum. Omogenitatea celor de la FCSB o știm, au jucători care joacă împreună de mult timp. Singura zonă în care au căutat jucători e centrul defensivei.

De la echipa mea îmi doresc să fie determinată, ambițioasă. Am văzut asta de multe ori, în special în meciul de baraj. Putem face față la nivelul Ligii 1 și îmi doresc un rezultat pozitiv.

Primul 11 îl decid de cele mai multe ori cu o zi înainte de joc sau poate chiar în ziua meciului fac anumite modificări. E important să analizăm adversarul, să îi vedem calitățile, plusurile, dar și zonele unde poate să sufere. În funcție de asta încercăm să aliniem un prim 11.

Mi-am dorit tot timpul să am jucători de calitate și valori apropiate pe toate pozițiile. Am vorbit tot timpul cu jucătorii, vine rândul fiecăruia și când intră în teren trebuie să fie la cel mai înalt nivel. Sunt antenorul căruia îi place să dea șansa tuturor jucătorilor.

Este prima etapă din acest sezon. Nu știu dacă ora și ziua e avantajoasă. Noi ne dorim să fie cât mai multă lume la stadion. Îi apreciem și le mulțumim celor care vor veni să ne susțină și toți ne dorim un rezultat pozitiv", a declarat antrenorul echipei clujene.

Partida dintre Universitatea Cluj și FCSB e programată duminică, 17 iulie, de la 21:30.

Comenteaza