Liviu Antal, ca și transferat de CFR. Mureșan: ”Se va rezolva în câteva zile”

Liviu Antal, ca și transferat de CFR. Mureșan: ”Se va rezolva în câteva zile”
Președintele formației din Gruia, Iuliu Mureșan, a declarat, miercuri, că transferul mijlocașului român se va oficializa în câteva zile.

"Antal nu a semnat încă cu noi, dar sunt șanse foarte mari ca acest lucru să se rezolve în câteva zile. La fel pot spune și despre Dino Spehar, care e un jucător interesant pentru noi. Oricum, odată cu venirea lui Deac suntem mult mai competitivi față de prima parte a sezonului", a spus oficialul "feroviarilor" pentru ZIUA de CLUJ.

Liviu Antal (27 ani) se pregătește cu CFR de săptămâna trecută, acesta fiind ultima dată împrumutat de Hapoel Tel Aviv la Pandurii Târgu-Jiu. Mijlocașul român a fost foarte aproape de un transfer la Anorthosis Famagusta în această iarnă, dar mutarea a picat din cauza unui litigiu cu clubul israelian.

Dino Spehar (22 ani) este, la rândul său, aproape de a semna cu trupa lui Vasile Miriuță. Jucătorul croat a venit la începutul acestei săptămâni pentru a se antrena cu "feroviarii". În 2010 a fost dorit de Manchester United, dar echipa la care juca în acel moment, Osijek (Croația), nu s-a înțeles cu "diavolii roșii" la suma de transfer. În prezent, Spehar este sub contract cu RNK Split (prima ligă croată).

CFR Cluj a reușit să-l aducă în această iarnă pe Ciprian Deac (30 ani), fostul internațional venind în Gruia din postura de jucător liber de contract. Deac a evoluat ultima dată la FC Tobol, din Kazahstan.

"Feroviarii" au fost foarte aproape de a-l înregimenta în această iarnă și pe Claudiu Bumba (23 ani), acesta făcând deplasarea cu CFR în cantonamentul din Cipru. Ardelenii nu au primit "cartea verde" de la FIFA pentru a-l putea legitima, iar Bumba s-a înțeles, în cele din urmă, cu Dinamo.

Comenteaza