Breaking news Lovitură pe piața transferurilor pentru CFR Cluj! Denis Alibec ajunge în Gruia

Lovitură pe piața transferurilor pentru CFR Cluj! Denis Alibec ajunge în Gruia
| Foto: prosport.ro

Cireașa de pe tort a campaniei de transferuri a CFR-ului, din această vară, vine din Turcia. Atacantul Denis Alibec va fi antrenat de Șumudică în acest sezon.

Fotbalistul vine sub formă de împrumut pentru un an, cu drept de opţiune pentru cumpărare definitivă. Anul trecut, Denis a semnat o înţelegere pe trei ani cu Kayserispor, iar în acest sezon urma să câştige 800.000 de euro. Din informaţiile digisport.ro, CFR urmează să susţină o parte din salariul fotbalistului.

Revenit pe teren după o accidentare gravă la inghinali, care a necesitat operaţie, Denis Alibec le-a spus turcilor că ar vrea să se întoarcă în România.

Atacantul a avut mereu o relaţie excelentă cu Marius Șumudică, noul antrenor al CFR-ului. Acesta din urmă a încercat să-l ia şi la Kayserispor, şi la Gaziantep, dar niciuna dintre echipe nu a reuşit să-l convingă pe Ioan Niculae să-l cedeze. Întrebat dacă îl ia pe Alibec, Şumudică a negat varianta.

"Alibec s-a transferat (n.r. - în Turcia) pe un milion, plus salariul lui. Deci nu ştiu dacă ne permitem în momentul de faţă să-l aducem pe Alibec. Mie îmi place de el, e un jucător care face diferenţa, cu mine a avut cele mai bune prestaţii... dar nu se pune problema, nu am avut nicio discuţie nici cu conducerea, nici cu Alibec despre asta", a afirmat Marius Șumudică înaintea partidei cu U Craiova 1948, scor 3-2.

CFR i-a mai transferat în această vară pe fundașul ivorian Ulrich Meleke (FC Botoșani), mijlocaşul argentinian Jonathan Rodriguez (FC Botoşani), pe fundaşul algerian Rachid Bouhenna (Sepsi OSK Sfântu Gheorghe), mijlocaşul Denis Alex Rusu (Şoimii Lipova), mijlocaşul belgian Anas Tahiri (Waalwijk), atacantul Daniel Paraschiv (Viitorul Pandurii Târgu Jiu) - împrumutat apoi la FC Voluntari, pe portarul portughez Cristiano Figueiredo (FC Hermannstadt), pe fundaşul bosniac Danijel Graovac (Astra Giurgiu) şi pe mijlocaşul francez Guessouma Fofana (Guingamp).

Comenteaza