Lovitură pe piața transferurilor. Unul din cei mai talentați tineri din Liga 1 e ca și luat de CFR

Lovitură pe piața transferurilor. Unul din cei mai talentați tineri din Liga 1 e ca și luat de CFR
Moș Crăciun vine mai devreme în Gruia. Actualul lider este pe punctul de a-l transfera pe unul dintre cei mai talentați tineri din campionatul intern.

CFR e gata să dea Astrei 700.000 de euro în schimbul lui Alexandru Ioniță, anunță gsp.ro. La această sumă se adaugă și procente dintr-un viitor transfer. "Pe 8 ianuarie, când ne reunim, sper să avem jucătorii pe care îi dorim la antrenament", spunea antrenorul "feroviarilor", Dan Petrescu.

Format la Rapid, Alexandru Ioniță joacă la Astra din 2014. A luat un titlu, o cupă și două supercupe ale României cu giurgiuvenii. A înscris 9 goluri în acest sezon, fiind pe locul 2 în topul marcatorilor. Ultima reușită a mijlocașului de 22 ani a venit în această etapă, pe terenul lui Juventus București, unde Astra s-a impus cu 1-0.

Președintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureșan, a recunoscut la începutul lunii că este interesat de serviciile lui Ioniță. "Nouă ne place, e un fotbalist pe care îl urmărim", a spus oficialul din Gruia, pe fanatik.ro. Ioniță mai este dorit de CS Universitatea Craiova, dar și de formația unde se află Marius Șumudică, Kayserispor.

Luna trecută, CFR i-a transferat pe Valentin Costache (Dinamo) și Sebastian Mailat (ACS Poli Timișoara). Dacă Mailat a debutat deja în tricoul ardelenilor, Costache se va alătura lotului abia din ianuarie.

Comenteaza