Lovitură pentru CFR Cluj! De ce a părăsit Ciprian Deac cantonamentul de la Brașov

Lovitură pentru CFR Cluj! De ce a părăsit Ciprian Deac cantonamentul de la Brașov
| Foto: Sport Pictures - digisport.ro

CFR Cluj a primit o lovitură teribilă în cantonamentul de la Brașov. Mijlocașul formației ardelene, Ciprian Deac, s-a accidentat din nou și va fi operat la Cluj.

Andrea Mandorlini se confruntă din start cu o pierdere foarte importantă în vestiar. Este vorba despre Ciprian Deac, liderul echipei, care nu mai este de marți la „Aro Palace”, în cantonamentul de la Brașov al ex-campioanei din Gruia, a transmis fanatik.ro

Veteranul din lotul ardelenilor are probleme la genunchi și a părăsit cantonamentul lui CFR Cluj din Poiana Brașov. Intervenția chirurgicală la care va fi supus Deac nu ar fi una foarte complicată. Din precizările medicilor, jucătorului trebuie să-i fie curățată zona dureroasă. 

Se pare că Deac va reveni la antrenamente la începutul lunii august și va rata astfel startul sezonului. Mijlocașul a disputat ultimul meci pe 15 aprilie 2023, când s-a accidentat la umăr în confruntarea cu Sepsi.

Lipsa lui Deac a fost una dintre cauzele formei proaste cu care CFR a terminat sezonul, ardelenii reușind abia într-un meci de baraj cu FCU să-și asigure locul de Europa.

Comenteaza