Lovitura reușită de campioana României. Va încasa aproape 2 milioane de euro pe sezon de la noul sponsor

Lovitura reușită de campioana României. Va încasa aproape 2 milioane de euro pe sezon de la noul sponsor
| Foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj a anunțat un nou parteneriat, cu eToro, o companie importantă în domeniul serviciilor financiare.

Cu puțin timp înainte de startul noului sezon, clubul din Gruia a anunțat noul sponsor al echipei. eToro, companie din domeniul serviciilor financiare îi va sponsoriza pe “feroviari” în următorii patru ani. Potrivit GSP, suma pe care o va încasa CFR Cluj în urma parteneriatului se ridică la 1,8 milioane de euro pe sezon.

“Suntem bucuroși să vă anunțăm că platforma globală de investiții multi-active eToro a devenit partenerul principal al Campioanei României! eToro este cea mai importantă platformă socială de investiții din lume, cu peste 20 de milioane de utilizatori înregistrați la nivel global.

Acest acord ilustrează angajamentul eToro față de piața românească, logo-ul companiei urmând să apară pe toate articolele oficiale ale echipei, inclusiv pe tricou”, a anunțat CFR Cluj.

“Suntem extrem de încântați să vă anunțăm că, începând de astăzi, clubul nostru trece la următorul nivel, familia CFR crește! Așa cum mereu am țintit locul 1 și nu ne-am mulțumit niciodată cu mai puțin, și partenerii noștri au fost și rămân cei mai buni în domeniile lor de activitate.

eToro este un brand care nu mai are nevoie de prezentare, un brand global, care s-a alăturat proiectului CFR 1907 Cluj în drumul nostru spre performanță”, a declarat și managerul sportiv, Marius Bilașco.

În total din sponsorizări, clubul din Gruia atrage în fiecare sezon aproximativ 3 milioane de euro.

Comenteaza