LPF a anunțat decizia în cazul meciului CFR Cluj – FC Botoșani

LPF a anunțat decizia în cazul meciului CFR Cluj – FC Botoșani
| Foto: prosport.ro

Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a anunțat decizia oficială în legătură cu următorul meci al campioanei.

CFR Cluj este puternic afectată de coronavirus, șase cazuri fiind confirmate în ultimele zile. Este vorba despre trei jucători și trei membri ai staff-ului campioanei. Partida cu FCSB care trebuia să se dispute sămbătă a fost amânată, LPF a decis să mențină programul stabilit inițial, iar jocul dintre “feroviari” și FC Botoșani se va disputa conform datelor anunțate.

Anunțul a fost făcut de secretarul general al LPF, Justin Ștefan, cel care susține și că jucătorii campioanei vor fi testați din nou joi, când se va lua o decizie finală în legătură cu disputarea jocului.

“Au venit rezultatele testelor de la CFR Cluj. În acest moment, avem alte cinci cazuri în cadrul echipei. Este vorba despre doi jucători și trei membri din staff-ul tehnic. Ei au fost izolați, la fel ca restul lotului, iar următoarea testare este programată joi.

În funcție de rezultatele de atunci, vom lua deciziile care se impun. Pentru moment, nu luăm în discuție amânarea partidei cu FC Botoșani. Așteptăm retestarea de joi și vedem atunci. Oricum, situația prezentă nu modifică data meciului FCSB – CFR Cluj, acesta rămâne să se dispute în 28 sau 29 iulie”, a spus Justin Ștefan, conform Agerpres.

Partida dintre CFR Cluj și FC Botoșani urmează să se dispute în Gruia, duminică, de la ora 21:00.

Comenteaza