Se știe data, dar NU stadionul unde se va disputa derbyul FCSB - CFR Cluj, care poate decide campioana Ligii 1

Se știe data, dar NU stadionul unde se va disputa derbyul FCSB - CFR Cluj, care poate decide campioana Ligii 1

LPF împreună cu televiziunile și deținătorul drepturilor TV au stabilit data și ora la care va avea loc meciul dintre roș-albaștri și ardeleni. Totuși încă nu se știe pe ce stadion va avea loc partida. 

FCSB și CFR Cluj se vor înfrunta în ultima etapă a sezonului din Liga 1, în derbiul ce poate fi decisiv pentru stabilirea campioanei. Partida va avea loc pe 22 mai, de la ora 20:30, a stabilit Liga Profesionistă de Fotbal împreună cu televiziunile și deținătorul drepturilor TV, conform GSP.

FCSB figurează ca gazdă la derby, dar nu se știe pe ce stadion va avea loc partida. Roș-albaștrii au făcut o cerere la MApN pentru a închiria stadionul Ghencea la partida cu trupa lui Dan Petrescu, dar pe 12 mai este ultima zi în care FCSB poate decide singură locul de disputare al partidei.

Ulterior, bucureștenii vor avea nevoie de acceptul lui CFR pentru a stabili stadionul unde va avea loc derbyul. Cu două etape înainte de final, CFR Cluj este lider, urmată la două puncte de FCSB (52 de puncte acumulate).

Până la derbyul cu FCSB din ultima etapă, CFR are meci greu acasă cu Universitatea Craiova, iar FCSB va juca cu FC Voluntari în deplasare.

Comenteaza