Lupta pentru play-off continuă. "Feroviarii" joacă acasă cu CSMS Iași

Lupta pentru play-off continuă.
CFR este neînvinsă din etapa a doua și are cel mai bun atac din campionat. Golgheterul echipei lui Miriuță este Cristi Bud, cu 6 reușite.

CFR Cluj va întâlni vineri, 14 octombrie 2016, CSMS Iași, pe teren propriu, în runda cu numărul 12 din Liga 1.

Este primul meci oficial al "feroviarilor" din ultimele două săptămâni. Pauza a fost cauzată de jocurile primei reprezentative cu Armenia și Kazahstan, din preliminariile CM 2018.

Pe 30 septembrie 2016, formația din Gruia s-a impus cu 3-1 la Târgu-Mureș, în fața celor de la ASA. Golurile clujenilor au fost înscrise de Filipe Nascimento, Andrei Mureșan și Billel Omrani. Reușita gazdelor a fost semnată de Ianis Zicu.

De partea cealaltă, Iașiul a fost învinsă pe arena din Copou de "lanterna roșie" ACS Poli, scor 0-1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Octavian Drăghici.

Echipa lui Vasile Miriuță ocupă locul 8, cu 14 puncte și un golaveraj de 21-9. "Vișiniii" sunt neînvinși din etapa a doua și au cel mai bun atac din campionat. Golgheterul clujenilor din acest sezon este atacantul Cristi Bud, cu 6 reușite. Vârful de 31 ani a lipsit în ultima partidă din cauza cumului de cartonașe galbene.

Moldovenii lui Eugen Neagoe se află pe 9, cu două puncte mai puțin și un golaveraj de 11-12. Neagoe a fost instalat pe banca ieșenilor în timpul pauzei internaționale, în locul italianului Nicolo Napoli. Golgheterul echipei este mijlocașul Lukacs Bole, cu 3 goluri.

Cu o victorie în partida de vineri, "feroviarii" ar putea urca pe locul 6, ultimul care asigură calificarea în play-off. CFR se află la o distanță de doar două puncte față de poziția respectivă, ocupată în acest moment de Pandurii Târgu-Jiu (16 puncte). Gruparea din Gruia are șanse de a ajunge inclusiv pe 5, unde se află Dinamo (16 puncte, dar un golaveraj mai bun față de gorjeni).

Sezonul trecut, CFR Cluj a înregistrat două remize albe, o victorie (2-0) și un eșec în fața ieșenilor (1-2).

CFR Cluj - CSMS Iași se joacă vineri seara, de la ora 20:30, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Partida poate fi urmărită la televizor pe Dolce, Look și Digi.

CFR 1907 CLUJ - CSM POLITEHNICA IAȘI

Locație: Stadion Dr. Constantin Rădulescu, Cluj-Napoca

Echipe probabile:

CFR 1907 Cluj (4-2-3-1): Mihai Mincă - Tiago Lopes, Larie, Horj, Peteleu - L. Rus, Nascimento - Sorsa, Juan Carlos, Nouvier - Cristi Bud

Antrenor: Vasile Miriuță

CSMS Iași (4-4-2): Caparco - Voicu, Saric, Crețu, Sato - Ciucur, Mitic, Vasile Gheorghe, Țigănașu - Piccioni, Boiciuc

Antrenor: Eugen Neagoe

Comenteaza