Machado, suspendat trei etape pentru că e recidivist

 Machado, suspendat trei etape pentru că e recidivist
Cotul aplicat în figura cehului Radek Oprsal de la Astra Ploieşti l-a costat trei etape de suspendare şi o amendă de 3.000 de lei pe brazilianul Universităţii, Gabriel Machado.
Oficialii clujeni au explicat că incidentul petrecut acum aproape un an, la Petroşani, când Machado a fost eliminat fiindcă l-a lovit pe Ionuţ Luţu, a contat decisiv în verdictul Comisiei de Disciplină.

Cel mai în formă fotbalist al Universităţii din ultimele etape, Gabriel Machado, va fi nevoit să urmărească din tribună sau din faţa televizorului următoarele trei meciuri ale echipei sale. Jucătorul plăteşte tribut fazei din minutul 60 a meciului cu Astra Ploieşti (1-0) când, provocat de fundaşul prahovenilor, Oprsal, i-a aplicat acestuia un cot în figură. Comisia de Disciplină din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal nu l-a iertat şi, mai mult, a scos de la “naftalină” episodul de la Petroşani.

Atunci, în timpul jocului cu Jiul, Machado a sărit în apărarea colegului său Paul Ţene şi l-a îmbrâncit pe Ionuţ Luţu. Arbitrul nu l-a iertat, iar următoarele patru meciuri l-au găsit pe brazilian în tribună. “A cântărit mult ceea ce s-a întâmplat la Petroşani. L-au găsit recidivist pe Machado. Practic, pedeapsa minimă era de două etape, dar cu episodul Petroşani s-au făcut trei. E păcat pentru că era în mare formă, îşi dăduse drumul la joc şi ne putea ajuta mult”, a spus directorul sportiv al “Şepcilor roşii”, Paul Cazan. Astfel, Machado va rata meciurile cu Sportul Studenţesc, Pandurii Târgu-Jiu şi Rapid Bucureşti, urmând să revină pe teren abia în ultima etapă a turului, contra FCM Târgu-Mureş.


Etichete
Comenteaza